Χειμερινό Ηλιοστάσιο Swag | Hip Chick Digs

1
Χειμερινό Ηλιοστάσιο Swag |  Hip Chick Digs

Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα τρομακτικό επερχόμενο Σαββατοκύριακο – το τελευταίο πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι ξέφρενο, βιαστικό και κάθε λεπτό μετράει για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας και να ελέγξετε τα πάντα από τη λίστα των διακοπών σας. Αλλά αφιερώστε λίγο αυτή την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, για να παρατηρήσετε το χειμερινό ηλιοστάσιο. Είναι η πιο σύντομη, η πιο σκοτεινή μέρα του χρόνου. Για μένα, είναι η στιγμή να κοιτάξω πίσω στο παρελθόν και να ελπίζω σε πιο φωτεινές μέρες.

ηλιοστάσιο-κόκκινο ξύλο

Μικρές μέρες, έντονο φως καθώς πλησιάζουμε στο χειμερινό ηλιοστάσιο

Μου αρέσει πολύ να παρατηρώ αυτή την ιδιαίτερη μέρα κάθε χρόνο με κάποιο είδος τελετουργίας. Μπορεί να είναι ένα ζεστό, εποχιακό γεύμα με φίλους ή κάτι ακόμα πιο ήσυχο. Φέτος, αποφάσισα να σηματοδοτήσω την περίσταση φτιάχνοντας ένα χειμερινό ηλιοστάσιο. Θα μπορούσε να είναι ένας απλός τρόπος για να πηδήξετε από το γαϊτανάκι της σύγχρονης ζωής και να γιορτάσετε τη ζωή γύρω σας αυτή τη στιγμή – έστω και για μια στιγμή.

ηλιοστάσιο-σύρμα

κόφτες σύρμα + σύρμα ή χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας. Οι στριφτοί δεσμοί από σακούλες ψωμιού μπορεί επίσης να λειτουργήσουν!

Έκανα ένα swag αντί για το παραδοσιακό στεφάνι γιατί ήθελα κάτι άτυπο, λίγο ακατάστατο και ατελές. Είναι μια αντανάκλαση του πώς βλέπω τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ομορφιά εκεί, αλλά όχι πάντα τάξη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά αποκόμματα κήπου, συρματοκόφτες και σύρματα. Το πράσινο, λουλουδάτο σύρμα είναι ακόμα καλύτερο, αλλά απλώς χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας.

ηλιοστάσιο-κωνοφόρα-αποκόμματα

Αποκόμματα από τα κάτω κλαδιά του δέντρου μας

Κόψαμε τα κάτω κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας πριν από μερικές εβδομάδες και τα αφήσαμε στην άκρη για αυτό το έργο. Ξεκίνησα κόβοντας τα πιο πράσινα μέρη και δένοντάς τα μεταξύ τους με σύρμα.

ηλιοστάσιο-τριανταφυλλιά

Ψυχρός τριανταφυλλιάς

Στη συνέχεια ήρθε το διασκεδαστικό μέρος: περπάτημα στον κήπο για να βρείτε κάθε μικρό σημάδι ομορφιάς και χάρης. Ακόμη και σε αυτές τις σκοτεινές, κρύες μέρες υπάρχουν τριανταφυλλιές κρεμασμένες και λουλούδια ορτανσίας εξακολουθούν να κρατούν μια νότα χρώματος. Μπορείτε να κάνετε μια χειμερινή βόλτα στη γειτονιά σας για να βρείτε κουκουνάρια, μούρα κράταιγου ή άλλους θησαυρούς.

ηλιοστάσιο-ορτανσία

χειμωνιάτικο λουλούδι ορτανσίας – μια αναμονή από το περασμένο καλοκαίρι

Καθώς τα τακτοποιείτε, σκεφτείτε τη φωτογραφία του νηπιαγωγείου σας – ψηλοί/μεγάλοι τύποι πίσω και κοντοί/μικροί τύποι μπροστά. Χρησιμοποιήστε το σύρμα σας για να κρατήσετε τα κομμάτια σφιχτά μεταξύ τους και δέστε το στο πίσω μέρος της ράβδου, όπου δεν φαίνεται.

ηλιοστάσιο-swag

το ηλιοστάσιό μας

Καθώς έφτιαχνα το swag μας, ένιωθα υπέροχο να προσέχουμε πραγματικά τι μας περιβάλλει αυτή τη στιγμή και να φτιάξουμε μια συλλογή από αυτά τα κομμάτια. Αντιπροσωπεύει τον κήπο μου σήμερα – πολλή σκληρή δουλειά πίσω του και ομορφιά μπροστά του. Και κάθε φορά που έρχομαι ή φεύγω, βλέπω αυτό το swag ως υπενθύμιση για να σταματήσω την φρενίτιδα και να απολαύσω τη στιγμή. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και για σένα!

Bir cevap yazın