Τρεις κορυφαίες πινελιές για το κύριο υπνοδωμάτιό σας

0
Τρεις κορυφαίες πινελιές για το κύριο υπνοδωμάτιό σας

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά η κρεβατοκάμαρά σας είναι ίσως το πιο σημαντικό δωμάτιο στο σπίτι σας. Είναι το μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε μετά την κουραστική μέρα σας και, αν είστε αρκετά τυχεροί, να απολαύσετε ένα επιπλέον snooze τα Σαββατοκύριακα.

Pexels

Το κρεβάτι και το στρώμα σας

Το κρεβάτι σας είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του δωματίου και πρέπει να είναι το επίκεντρο. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να παρασυρθείτε με ό,τι είναι της μόδας εκείνη την εποχή. προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η άνεση.

Όσον αφορά την άνεση, το στρώμα είναι μακράν το πιο κρίσιμο μέρος. Υπάρχει μια συγκλονιστική σειρά επιλογών εκεί έξω, οπότε μπορεί να το θέλετε ελέγξτε US-Mattress για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Λάβετε υπόψη σας ότι ένα καλό στρώμα θα πρέπει να σας κρατήσει δέκα χρόνια ή περισσότερα εάν το φροντίζετε καλά και μην φοβάστε να επενδύσετε σε αυτό – θα είστε ευγνώμονες για αυτό όταν κοιμάστε καλά με άνεση.

Μαλακά έπιπλα

Αν και συχνά σκεφτόμαστε τα κλινοσκεπάσματα, τα μαξιλάρια, τα μαξιλάρια και τα χαλιά ως τα απαλά έπιπλα ενός δωματίου, καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε τις κουρτίνες, ειδικά για ένα υπνοδωμάτιο. Ανάλογα με το πού ζείτε, αυτά μπορεί να κυμαίνονται από διακοσμητικά έως πιο λειτουργικά.

Για παράδειγμα, εάν ζείτε σε περιβάλλον μέσα στην πόλη, μπορεί να βρείτε ότι χρειάζεστε πιο βαριές κουρτίνες για να αποκλείσετε το φως και τον θόρυβο. Ακόμα κι αν ζείτε στην ύπαιθρο, μπορεί να θέλετε να εμποδίσετε το φως του φεγγαριού να εισέρχεται από τα παράθυρά σας τη νύχτα.

Όσον αφορά τα κλινοσκεπάσματα, επιλέξτε απαλά και άνετα για να κοιμηθείτε. Μπορείτε να προτιμήσετε έντονα και έντονα χρώματα ή πιο ευαίσθητα κεντημένα φινιρίσματα. Εάν δεν είστε σίγουροι τι χρωματικό συνδυασμό να επιλέξετε για την κρεβατοκάμαρά σας, αναζητήστε συμβουλές για το καλύτερα και χειρότερα χρώματα για ύπνοειδικά αν είστε ένας από τους άτυχους που δυσκολεύονται να κοιμηθούν τη νύχτα.

Ατμόσφαιρα

Η επιλογή απαλών επίπλων θα έχει ήδη δώσει τον τόνο στο κύριο υπνοδωμάτιό σας, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές λεπτές πινελιές που μπορείτε να προσθέσετε για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα σας ενθουσιάσει. Ο φωτισμός, το άρωμα και η μουσική μπορούν όλα να έχουν μικρές αλλά βαθιές επιρροές στην ατμόσφαιρα οποιουδήποτε δωματίου.

Φωτισμός και Αέρας

Ο φωτισμός μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε πολλοί από εμάς. Τελικά, τα υπνοδωμάτια υποτίθεται ότι είναι σκοτεινά, έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι ότι εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε λίγο φως στα υπνοδωμάτιά μας, είτε είναι απλώς φως περιβάλλοντος για τη διάθεση είτε ελαφρώς πιο φωτεινό, πιο εστιασμένο φως για το διάβασμα στο κρεβάτι.

Η επιλογή σας λαμπτήρων και φωτιστικών μπορεί προσθέστε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στην κρεβατοκάμαρά σας. Αυτός είναι ένας τομέας όπου μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να έχετε το συνολικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Pexels

Είναι καλή ιδέα να φροντίσετε να υπάρχει καθαρός αέρας στην κρεβατοκάμαρά σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κρύο το χειμώνα αν έχετε βαριές κουρτίνες. Μερικά κλωνάρια χαλαρωτικής λεβάντας σε ένα μικρό βάζο κοντά στο κρεβάτι σας αναμφίβολα θα προσθέσουν στην ατμόσφαιρα, αλλά θυμηθείτε να το τοποθετήσετε σε σημείο που δεν θα το ανατρέψετε εύκολα.

Συμπερασματικά

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω, αλλά ό,τι κι αν κάνετε, να θυμάστε ότι η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος σας, οπότε φροντίστε να ταιριάζει σε εσάς και στον τρόπο ζωής σας.

Το Amazon και το λογότυπο της Amazon είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Οι πάροχοι ενοικίασης δεν θα αρνηθούν να νοικιάσουν μια μονάδα ενοικίασης σε ένα άτομο επειδή το άτομο θα παράσχει την πληρωμή ενοικίου, εν όλω ή εν μέρει, μέσω ενός κουπονιού για βοήθεια για ενοικίαση κατοικίας που παρέχεται από την Περιφέρεια ή την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Bir cevap yazın