Το Vision RT κερδίζει το διάσημο βραβείο HSJ

9
Το Vision RT κερδίζει το διάσημο βραβείο HSJ

Η Vision RT είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει το βραβείο «Η πιο αποτελεσματική συμβολή στη βελτίωση των αποτελεσμάτων του καρκίνου» για τη συνεργασία μας με τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Derby και το Burton NHS Foundation Trust, στοHSJ Partnership Awards 2023. Το βραβείο απονεμήθηκε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Battersea του Λονδίνου στις 23 Μαρτίουrd και ακολούθησε μια αυστηρή διαδικασία κρίσης στην οποία συμμετείχε μια επιτροπή κριτών που επιλέχθηκαν από όλο το NHS και τον ευρύτερο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Η διάκριση αναγνωρίζει τις συνεχείς καινοτόμες και συνεργατικές συνεργασίες της Vision RT στο πλαίσιο του NHS.

Καθοδηγώντας τον δρόμο για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του καρκίνου σε παγκόσμιο επίπεδο, το Vision RT εγκατέστησε δύο συστήματα SGRT καθώς και ένα σύστημα SimRT που βασίζεται σε SGRT για προγραμματισμό CT στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Derby και στο Burton NHS Foundation Trust. Η χρήση των λύσεων SGRT της Vision RT επέτρεψε στους Derby και Burton να γίνουν το πρώτο νοσοκομείο NHS που έκανε τατουάζ και χωρίς σημάδια από την πρώτη μέρα εφαρμογής. Το νοσοκομείο εκπλήρωσε τη φιλοδοξία του να μειώσει τον ψυχολογικό αντίκτυπο των τατουάζ και έχει αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την απόδοση, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής των ασθενών.

Η καλή εκπαίδευση και η στενή σχέση μεταξύ του νοσοκομείου και του κλινικού προσωπικού της Vision RT ήταν το κλειδί για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος. Ως μέρος της προετοιμασίας και της εκπαίδευσης, δημιουργήθηκαν σχέδια δοκιμών με ένα ανατομικά σωστό ακτινολογικό φάντασμα και στη συνέχεια έτρεξαν ως πιλότοι. Τα αποτελέσματα αυτών των πιλότων έδειξαν τέλεια αντιστοίχιση εικόνας, αποδεικνύοντας ότι το σύστημα ήταν σε θέση να ρυθμίσει και να παρακολουθήσει με ακρίβεια τη θέση του ασθενούς.

Χάρι Τέρνερ, Πρόεδρος του Dudley Integrated Health and Care NHS συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχημένη νίκη της, «Οι κριτές για αυτό το βραβείο θεώρησαν ότι η συμμετοχή ήταν καλά τεκμηριωμένη και μια συναρπαστική υπόθεση για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του καρκίνου, με μια σαφή ευκαιρία για τη διάδοση της καινοτομίας σε ολόκληρη τη χώρα. Η λύση έχει τη δυνατότητα να παρέχει κατά παραγγελία θεραπεία για πολλαπλούς καρκίνους, ωφελώντας αποτελέσματα και εμπειρία για τους ασθενείς. Το έργο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα φροντίδας με επίκεντρο τον ασθενή, παράλληλα με την ευκαιρία βελτίωσης της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας».

«Για περισσότερα από 20 χρόνια, το Vision RT εργάστηκε για να κάνει την ακτινοθεραπεία πιο αποτελεσματική για ασθενείς με καρκίνο, πρωτοπορώντας την Surface Guided Radiation Therapy (SGRT)», δήλωσε ο Δρ Norman Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της Vision RT. “Όπως αναγνώρισαν οι κριτές, το έργο μας συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τους ασθενείς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτό το έργο σε όλο το NHS και πέρα ​​από αυτό».

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα με τους νικητές και τους φιναλίστ για τα HSJ Partnership Awards 2023 εδώ.

Bir cevap yazın