Το Vision RT εντάσσεται στην οικογένεια της Radio Surgery Society (RSS).

14
Το Vision RT εντάσσεται στην οικογένεια της Radio Surgery Society (RSS).

Το Vision RT προσχωρεί περήφανα στο RSS Συμμαχία χορηγιών για την υποστήριξη της προόδου της στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής (SRS), της στερεοτακτικής ακτινοθεραπείας σώματος (SBRT) και των προηγμένων θεραπειών.

Η Radio Surgery Society (RSS) είναι μια μη κερδοσκοπική ιατρική εταιρεία αφιερωμένη στην προώθηση της επιστήμης και της κλινικής πρακτικής της ακτινοχειρουργικής. Ως επαγγελματικός οργανισμός για κλινικές προόδους σε SRS και SBRT, αυτή η χορηγία αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία SGRT της Vision RT αυξάνει την ακρίβεια και την ασφάλεια για ένα ευρύ φάσμα ενδείξεων, συμπεριλαμβανομένων των θεραπειών SRS και SBRT.

«Για περισσότερα από 20 χρόνια, το Vision RT εργάστηκε για να κάνει την ακτινοθεραπεία πιο αποτελεσματική για ασθενείς με καρκίνο, πρωτοπορώντας την Surface Guided Radiation Therapy (SGRT)», δήλωσε ο Δρ Norman Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της Vision RT. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε στη Συμμαχία Χορηγιών RSS για να βοηθήσουμε στην υποστήριξη της προόδου των SRS και SBRT».

Τόσο το SRS όσο και το SBRT απαιτούν υψηλή ακρίβεια θέσης για τη διασφάλιση της ασφάλειας του ασθενούς. Το SGRT χρησιμοποιεί μονάδες κάμερας 3D για να παρακολουθεί την επιφάνεια του ασθενούς σε πραγματικό χρόνο και να τη συγκρίνει με την ιδανική θέση με ακρίβεια υποχιλιοστομετρική, διακόπτοντας τη θεραπεία εάν ο ασθενής μετακινηθεί. Πάνω από 100.000 ασθενείς με SRS έχουν υποβληθεί σε θεραπεία χρησιμοποιώντας AlignRT, με παθήσεις που περιλαμβάνουν εγκεφαλικές μεταστάσεις, νευραλγία τριδύμου και αρτηριοφλεβική δυσπλασία (AVM). Προοπτικές μελέτες με τεχνολογία Vision RT έχουν δείξει αποτελέσματα τουλάχιστον εξίσου καλά με άλλες στερεοτακτικές μεθόδους θεραπείας τόσο για κακοήθη όσο και για καλοήθη νόσο[1-7].

Με το AlignRT, την κορυφαία στην αγορά λύση SGRT της Vision RT, το SRS πραγματοποιείται ενώ ο ασθενής φορά μια άνετη, ανοιχτό πρόσωπο, θερμοπλαστική μάσκα. Το AlignRT προσφέρει ακρίβεια παρακολούθησης κάτω του χιλιοστού για όλα τα χρώματα του δέρματος και τις γωνίες ακτινοβολίας του ασθενούς, σύμφωνα με το νέο πρότυπο TG302 από το AAPM, ακόμη και για θεραπείες πολλαπλών μεταστάσεων σε ένα ισόκεντρο. Το AlignRT είναι πλέον σε συνήθη κλινική χρήση για SRS σε περισσότερα από 400 κέντρα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Κέντρων Καρκίνου Memorial Sloan Kettering, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Σαν Ντιέγκο και της Mayo Clinic – Phoenix.

Όσοι παρακολουθήσουν το #ASTRO2022 θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το SGRT στο The Alamo του San Antonio, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Σχετικά με την Radio Surgery Society (RSS)

Η Radio Surgery Society (RSS) είναι μια διεθνής, επαγγελματίας ιατρικής, μη κερδοσκοπική εταιρεία που αποτελείται από γιατρούς, φυσικούς και επαγγελματίες υγείας αφοσιωμένους στην προώθηση της εκπαίδευσης, της επιστήμης και της κλινικής πρακτικής της στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής, της στερεοτακτικής ακτινοθεραπείας σώματος και των προηγμένων θεραπειών.

Bir cevap yazın