Το Vision RT γιορτάζει 2.000 συστήματα σε κλινική χρήση παγκοσμίως

11
Το Vision RT γιορτάζει 2.000 συστήματα σε κλινική χρήση παγκοσμίως

Μόλις πριν από 20 χρόνια, η Vision RT εφηύρε την Επιφανειακή Καθοδηγούμενη Ακτινοθεραπεία (SGRT). Σήμερα, πάνω από 2.000 από τα συστήματά μας είναι σε κλινική χρήση παγκοσμίως.

Η Vision RT, η οποία ιδρύθηκε το 2001, εφηύρε το SGRT και παραμένει ο ηγέτης της αγοράς σε αυτόν τον τομέα. Το SGRT κάνει κάθε βήμα της ακτινοθεραπείας ασφαλέστερο, πιο αποτελεσματικό και πιο άνετο για τους ασθενείς. Σήμερα, η Vision RT γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο: περισσότερα από 2.000 συστήματα της βρίσκονται σε ενεργή κλινική χρήση, παγκοσμίως.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για μια εταιρεία που εγκατέστησε το πρώτο της κλινικό σύστημα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης το 2004, σήμερα προχωρημένος χρήστης του SGRT με το AlignRT εγκατεστημένο σε όλο το δίκτυό της σε πολλαπλά μηχανήματα θεραπείας.

«Με κάθε νέο σύστημα που κατασκευάζουμε και παραδίδουμε, χιλιάδες άνθρωποι θα λαμβάνουν θεραπείες για τις οποίες έχει αποδειχθεί ότι το SGRT βελτιώνει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της ακτινοθεραπείας», λέει ο Δρ Norman Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της Vision RT. «Η επίτευξη αυτού του ορόσημου των 2.000 συστημάτων, είναι μια τεράστια πηγή υπερηφάνειας για το Vision RT και αποτελεί απόδειξη των αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων που παρείχαν τα συστήματα SGRT μας όλα αυτά τα χρόνια».

Σήμερα, η τεχνολογία του Vision RT χρησιμοποιείται και από τα 15 κορυφαία “Καλύτερα Νοσοκομεία για τον Καρκίνο” στις ΗΠΑ και 39 από τα κορυφαία 50. Το Vision RT έχει συνεργαστεί με κλινικές για να μετατρέψει το SGRT από εξειδικευμένη τεχνολογία σε βασικό μέρος ενός νέου πρότυπο περίθαλψης, με οδηγίες AAPM για τη χρήση και τις εφαρμογές του για περισσότερους από 10 διαφορετικούς τύπους καρκίνου.

Τα νοσοκομεία Guy’s και St Thomas’s, στο Λονδίνο, εργάζονται συνεχώς για να παρέχουν την πιο προηγμένη και κλινικά ακριβή θεραπεία, φροντίζοντας περισσότερους από 6.000 ασθενείς με καρκίνο κάθε χρόνο. «Ως ένας από τους πρώτους που υιοθέτησαν το AlignRT στο Ηνωμένο Βασίλειο, χαιρόμαστε που βλέπουμε αυτή τη λύση να αγκαλιάζεται από τόσα πολλά κέντρα σε όλο τον κόσμο», λέει ο Deirdre Dobson, Αναπληρωτής Επικεφαλής Ακτινοθεραπείας στο Guy’s Cancer στο Queen Mary’s Hospital.

Επίσης, προσπαθώντας να εξασφαλίσει ότι όλοι οι ασθενείς λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, το Omega Hospital, Visakhapatnam, στην Ινδία κυκλοφόρησε με την τεχνολογία AlignRT της Vision RT το 2019 και μπόρεσε γρήγορα να προσφέρει θεραπείες χωρίς τατουάζ και σημάδια για όλους τους ασθενείς τους. «Με την εισαγωγή του SGRT, εξαλείψαμε τα σφάλματα εγκατάστασης και είμαστε πιο σίγουροι για την παροχή προηγμένων τεχνικών όπως το DIBH και το SRS χωρίς πλαίσιο», δήλωσε ο Δρ Ravi Shankar Bellala, ογκολόγος ακτινοβολίας.

Ο Alfred Health Radiation Oncology, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, υιοθέτησε πρώιμα την τεχνολογία Vision RT, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία για τη βελτίωση της εμπειρίας και των αποτελεσμάτων των ασθενών. «Η σουίτα Vision RT είναι αναπόσπαστο μέρος της παροχής υπηρεσιών μας στο Alfred Health», δήλωσε ο Phil Jones, Διευθυντής Ακτινοθεραπείας. «Το σύστημα AlignRT βελτιστοποιεί την τοποθέτηση των ασθενών στη θεραπεία, κάνοντας ταχύτερες και ακριβέστερες ρυθμίσεις. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς να χρειάζονται τατουάζ ή σημάδια στο δέρμα – ένα σημαντικό όφελος για την ποιότητα ζωής των ασθενών μας».

Η Vision RT είναι ο εφευρέτης της Surface Guided Radiation Therapy (SGRT), τεχνολογίας χωρίς επαφή που χρησιμοποιεί τρισδιάστατες κάμερες και όραση υπολογιστή για να διασφαλίσει ότι η ακτινοθεραπεία παρέχεται με ασφάλεια σε ασθενείς με καρκίνο.

Το SGRT χρησιμοποιεί ιδιόκτητες μονάδες 3D στερεοφωνικής κάμερας για να παρακολουθεί την επιφάνεια του δέρματος ενός ασθενούς σε πραγματικό χρόνο και να τη συγκρίνει με την ιδανική θέση με ακρίβεια υποχιλιοστομετρική. Αυτό διασφαλίζει ότι η ακτινοβολία παρέχεται μόνο όταν ο ασθενής είναι σωστά τοποθετημένος, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την άνεση. Το AlignRT είναι μη επεμβατικό και εντελώς χωρίς επαφή, ένα ολοένα και πιο σημαντικό πλεονέκτημα για τους ασθενείς με καρκίνο, οι οποίοι συχνά έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το AlignRT χρησιμοποιείται και από τα 15 από τα κορυφαία 15 «Καλύτερα Νοσοκομεία για τον Καρκίνο» σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση των US News and World Report.

Bir cevap yazın