Το Pinterest μοιράζεται τις προβλέψεις του για τις τάσεις για το 2023, με βάση τη δραστηριότητα Pin καθώς και το Engagement – ​​SMM – Social Media Marketing

2
Το Pinterest μοιράζεται τις προβλέψεις του για τις τάσεις για το 2023, με βάση τη δραστηριότητα Pin καθώς και το Engagement – ​​SMM – Social Media Marketing

Το Pinterest δημοσίευσε την ετήσια ανασκόπηση «Pinterest Predicts», η οποία εξετάζει τις τρέχουσες, ανοδικές μανίες που πρόκειται να γίνουν πολύ πιο σημαντικές το επόμενο έτος.

Με βάση τις ενέργειες των χρηστών, που αποτελούνται από διατηρημένα Pins, αναπτυγμένους πίνακες και συνολική δραστηριότητα αναζήτησης, το Pinterest δηλώνει ότι είναι ευδιάκριτα τοποθετημένο για να τονίσει το ακόλουθο μεγάλο σημείο πριν συμβεί. Αναμφίβολα, το Pinterest ισχυρίζεται ότι τα ετήσια ρεκόρ προβλέψεών του, τα οποία επί του παρόντος ανταγωνίζεται τρία χρόνια, είναι 80% ακριβή, με βάση την ποσότητα αλληλεπίδρασης.

Ποιες είναι λοιπόν οι βασικές τάσεις για το 2023;

Το Pinterest έχει χωρίσει τις προβλέψεις του σε τέσσερις ζωτικής σημασίας κατηγορίες – «Μόδα», «Σπίτι», «Γιορτές» και «Ευημερία».

Στο μέτωπο του στυλ, το Pinterest λέει ότι τα «αέρινα σχέδια», που χρησιμοποιούν ως δαντέλα, μετάξι και επίσης βολάν, σίγουρα θα καταλήξουν να προτιμώνται όλο και περισσότερο, ειδικά μεταξύ των Gen Z και Millennials.

Βασισμένο στο Pinterest:

«Μετά από δύο χρόνια αθλητικών παντελονιών καθώς και σαλονιών, η έμφαση δίνεται τώρα στα γυμνά σχήματα».

Το στυλ είναι σαν τον Ντέιβιντ Μπάουι που διασταυρώθηκε με τη Μαντόνα του 80. Περίπου.

Επιπλέον, το Pinterest ισχυρίζεται ότι το “Romcom Core”, το οποίο περιλαμβάνει slip outfits, τοπ σωλήνες καθώς και παντελόνια φορτίου, θα είναι σίγουρα μια επιπλέον βασική τάση της μόδας που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Όσον αφορά τις τάσεις της διακόσμησης της κατοικίας, το Pinterest ισχυρίζεται ότι το “Hipstoric” θα είναι ένα ουσιαστικό οπτικό στοιχείο.

Επιπλέον, το Pinterest προσδοκά ότι το “weirdcore” θα είναι μια άλλη μανία κατοικίας για να απολαύσετε. Αν σου αρέσει κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, το Pinterest αναμένει να δει περισσότερα άτομα να πετούν γιορτές στην πισίνα για σκύλους το 2023:

Οι Gen X και Baby Boomers μεταμορφώνουν την εστίασή τους στα γούνινα μωρά τους και αντικαθιστούν επίσης τις γιορτές με γνώμονα τα παιδιά με τα ποδαράκια της πισίνας. Κυνόδοντες καταδύσεις! Κουτάλια που κωπηλατούν! Κοιλιά που γαβγίζουν! Το 2023, τα πάρτι στην πισίνα θα είναι για τα κατοικίδια.»

Δεν μου αρέσει ο όρος «κουτάβια» και η αντικατάσταση των γραμμάτων σε λέξεις για να τονιστεί η οργάνωση («pawties»). Ωστόσο, σύμφωνα με τα δικά τους, υποθέτω.

Τέλος, στον τομέα της ευημερίας, το Pinterest λέει ότι οι αναζητήσεις γύρω από το «Primal motion» αυξάνονται.

Επιπλέον, το Pinterest προβλέπει ότι η διάρκεια μετά τον τοκετό θα αποτελέσει σίγουρα μεγαλύτερη έμφαση τόσο για τις νέες μαμάδες όσο και για τους μπαμπάδες, αλλά και για τους μη γονείς – που ονομάζεται «Το 4ο τρίμηνο».

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τη λίστα ελέγχου με βάση συγκεκριμένες τιμές επωνυμίας, για να βοηθήσετε τις επωνυμίες να επικεντρωθούν πολύ καλύτερα σε βασικές δραστηριότητες σε κάθε μοτίβο.

Σας αποδεικνύονται αυτές οι προβλέψεις;

Για άλλη μια φορά, το Pinterest λέει ότι οι προβλέψεις του έχουν δείξει πολύ ακριβείς, όσον αφορά τα πάθη αναρρίχησης που έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερες τάσεις, και επίσης τουλάχιστον, αξίζει να ληφθεί υπόψη πώς εξελίσσονται αυτές οι αλλαγές στο ίδιο το Pinterest, καθώς και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την προετοιμασία του Pin σας.

Εκτός από 445 εκατομμύρια πελάτες και αυξανόμενους πελάτες, θα μπορούσε να αξίζει να λάβετε υπόψη το Pinterest ως σύστημα για τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ σας, καθώς και τις πρωτοβουλίες προβολής του επόμενου έτους.

Ίσως, εάν ανάμεσα σε αυτές τις τάσεις ευθυγραμμίζονται με τα αντικείμενά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις πρωτοβουλίες σας.

Bir cevap yazın