Τι να βάλετε και στις δύο όψεις μεγάλων πινάκων

4
Τι να βάλετε και στις δύο όψεις μεγάλων πινάκων

Τι να βάλετε και στις δύο όψεις μεγάλων πινάκων – Bokesol
Και οι δύο όψεις μεγάλων πινάκων

  1. Η προσθήκη αντικειμένων σε έναν μεγάλο πίνακα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε το κομμάτι να φαίνεται μεγαλύτερο. Εάν έχετε μεγάλο πίνακα, είναι καλύτερο να τα τοποθετήσετε και από τις δύο πλευρές. Τα τεχνουργήματα πρέπει να δημιουργούν μια ιστορία και να είναι καλά ισορροπημένα και συμπληρωματικά με τον μεγάλο πίνακα. Εάν θέλετε να προσθέσετε διακοσμητικά κομμάτια σε έναν μεγαλύτερο πίνακα, μπορείτε να τοποθετήσετε μικρότερα ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ εκατέρωθεν. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε πορτρέτα και στις δύο πλευρές ενός μεγάλου πίνακα.
  2. Εάν κρεμάτε έναν μεγάλο πίνακα, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για τον χώρο. Εάν το έργο τέχνης είναι μικρότερο, σκεφτείτε να το τοποθετήσετε στην αντίθετη πλευρά του τοίχου. Ένα μικρό έργο τέχνης μπορεί να ισορροπήσει το μεγαλύτερο κομμάτι, επομένως ένας μεγαλύτερος πίνακας θα το κάνει να φαίνεται πιο ισορροπημένο. Εάν το έργο τέχνης είναι μεγαλύτερο από το μισό πλάτος του καναπέ, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες, απλίκες ή άλλο ντεκόρ.
  3. Όταν κρεμάτε έναν μεγάλο πίνακα, επιλέξτε έργα τέχνης που συμπληρώνουν τα χρώματα και τις γραμμές του έργου τέχνης. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα κομμάτια για αντίθεση με γεωμετρικά σχέδια και κυματιστή τέχνη. Αποφύγετε να τοποθετείτε μεγαλύτερα αντικείμενα κοντά σε ανοιχτά παράθυρα, τα οποία θα αποσπάσουν την προσοχή του ματιού από τη ζωγραφική. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα διακοσμητικά σας σε ένα μοτίβο που να τα κάνει να ταιριάζουν με τη ζωγραφική. Στη συνέχεια, μετακινήστε τον πίνακα στην άλλη πλευρά του δωματίου. Μπορεί να θέλετε να επανατοποθετήσετε τον πίνακα για να τον κάνετε πιο ελκυστικό.
  4. Όταν κρεμάτε έναν μεγάλο πίνακα, το κατάλληλο μέρος για να τον τοποθετήσετε είναι εκεί που μπορεί να δημιουργήσει μια ισορροπία στο χώρο. Μπορεί να θέλετε να τοποθετήσετε ένα άγαλμα στην άλλη πλευρά ή μια προτομή στον απέναντι τοίχο. Ένα πορτρέτο είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο ισορροπημένο. Ένας πίνακας στο ύψος των ματιών θα επιτρέψει στους θεατές να εστιάσουν σε αυτό χωρίς να κοιτάξουν το άλλο έργο τέχνης. Ένα μεγάλο πορτρέτο είναι ένα ιδανικό μέρος για ένα έργο τέχνης.
  5. Είτε κρεμάτε έναν μικρό πίνακα είτε έναν μεγάλο καμβά, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ένας τοίχος γκαλερί πρέπει να έχει κάποιου είδους ισορροπία μεταξύ οριζόντιων και κάθετων κομματιών. Εκτός από οριζόντια κομμάτια, μπορείτε να βάλετε και μικρότερα εκατέρωθεν ενός μεγάλου πίνακα. Στην ιδανική περίπτωση, ένα έργο τέχνης θα πρέπει να είναι κεντραρισμένο στους τοίχους και να απέχει τουλάχιστον οκτώ ίντσες από το κάτω μέρος του επίπλου.


Bir cevap yazın