Συμβουλές μάρκετινγκ μαριχουάνας που βασίζονται σε δεδομένα για να βελτιώσετε την επωνυμία σας – SMM – Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

2
Συμβουλές μάρκετινγκ μαριχουάνας που βασίζονται σε δεδομένα για να βελτιώσετε την επωνυμία σας – SMM – Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Προσελκύστε πελάτες κάνναβης με την ιστορία της επωνυμίας σας
Για να προσελκύσετε πελάτες με τις διαφημίσεις σας για μαριχουάνα, πρέπει να δημιουργήσετε μια μοναδική ιστορία επωνυμίας που έρχεται σε επαφή με το κοινό-στόχο σας και το τμήμα της αγοράς.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε αυτό το μάθημα, αναρωτηθείτε τα εξής:

Τι σας κάνει διαφορετικούς;
Πώς ακριβώς συνδέετε αυτή τη διαφοροποίηση με τους καταναλωτές σας;
Η ομάδα σας ενισχύει αυτή τη διαφοροποίηση, στην παρεχόμενη υπηρεσία ή τεχνογνωσία;
Πώς βοηθάτε τους καταναλωτές στην επιλογή αγοράς τους;
Τραβάτε όλες αυτές τις λύσεις σε μια μοναδική ιστορία που αφορά την υπηρεσία σας;

Όταν προσδιορίσετε την ιστορία της επωνυμίας σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να διακρίνετε την επωνυμία μαριχουάνας σας από άλλες εκεί έξω και επίσης να προσελκύσετε πελάτες των οποίων οι αξίες, τα ενδιαφέροντα και οι κορυφαίες προτεραιότητες συνάδουν με τις δικές σας. Αυτό βασίζεται στο όνομα της επωνυμίας σας καθώς και μπορεί να συμβάλει στην οικοδόμηση πιστών καταναλωτών.

Επισημάνετε τι κάνει το εμπορικό σήμα της μαριχουάνας σας ξεχωριστό
Ένας ακόμη τρόπος για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό είναι να επισημάνετε τι κάνει το εμπορικό σήμα της κάνναβης σας ξεχωριστό. Για παράδειγμα, το 71% των πολυτελών νοικοκυριών εκτιμά ένα ιατρείο που επεκτείνεται και εμπορεύεται επίσης τα δικά του προϊόντα. Εάν το ιατρείο σας το κάνει αυτό, μπορείτε να το επισημάνετε στο διαφημιστικό υλικό κάνναβης και στο υλικό μάρκετινγκ για να προσελκύσετε αυτήν την ομάδα.

Εάν δεν επεκτείνετε και δεν προσφέρετε τα δικά σας αντικείμενα, μπορείτε να επισημάνετε τη λύση σας ένας προς έναν ή τα μέλη του προσωπικού που χρησιμεύουν ως ειδικοί ή ίσως το μειωμένο κόστος ή το πρόγραμμα αφοσίωσης.

Χρησιμοποιήστε γεωγραφική στόχευση για να προσελκύσετε κοντινούς πελάτες μαριχουάνας
Πολλές επωνυμίες μαριχουάνας λειτουργούν ως τοπικές εταιρείες και έχουν ως στόχο να προσελκύσουν πελάτες που βρίσκονται κοντά. Η μελέτη μας ανακάλυψε ότι το 40% των baby boomers επισκέπτονταν ένα ιατρείο επειδή ήταν κοντά σε κατοικία ή εργασία.

Χρησιμοποιώντας τη γεωγραφική στόχευση στο μάρκετινγκ κάνναβης σας, μπορείτε να φτάσετε γρήγορα σε αυτούς τους καταναλωτές και να τους δελεάσετε να επισκεφτούν το ιατρείο σας με μια προσφορά ή μοιράζοντας αυτά που σας κάνουν ξεχωριστούς.

Bir cevap yazın