Συμβουλές καθώς και Προσεγγίσεις – SMM – Social Media Marketing

3
Συμβουλές καθώς και Προσεγγίσεις – SMM – Social Media Marketing

Τα καταστήματα Instagram μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα επιπλέον κατάστημα για τα αντικείμενά σας. Το σεμινάριο της Meta για τη δημιουργία ενός καταστήματος Instagram είναι μια πολύτιμη αρχή. Σε αυτό το σύντομο άρθρο, ωστόσο, θα μοιραστώ την εμπειρία μου σχετικά με βασικές λειτουργίες και επίσης ζωτικής σημασίας προσεγγίσεις μάρκετινγκ.

Το πρώτο βήμα είναι να λειτουργήσουν όλα τα στοιχεία του καταστήματός σας από κοινού.

Ένας πελάτης κινητού που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας στο Instagram με επιτρεπόμενα καταστήματα μπορεί να αγγίξει τον διακόπτη “Προβολή καταστήματος”. Από εκεί, μπορεί να παρακολουθήσει τα προϊόντα σας. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε σε αυτήν την ιστοσελίδα διαφημιστικά προϊόντα ή νέες αφίξεις.

Για να κάνετε το κατάστημά σας πολύ πιο ελκυστικό οπτικά, παρουσιάστε αντικείμενα καθώς και συλλογές. Η Vicidolls το κάνει αυτό, χρησιμοποιώντας το τμήμα του καταστήματός της για να διαφημίζει κορυφαία προϊόντα, εποχιακά είδη, ανανεωμένα μπεστ σέλερ, καθώς και νέα παιδιά στα μπλοκ.

Οι ετικέτες είναι μια μέθοδος για την απευθείας εμφάνιση προϊόντων στη ροή Instagram σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε ετικέτες σε εικόνες, βίντεο κλιπ, καθώς και σε Ιστορίες. Κάνοντας κλικ σε μια ετικέτα σίγουρα θα μεταφερθούν οι πελάτες απευθείας στο αντικείμενο.

Λάβετε υπόψη την προσθήκη ετικετών σε άρθρα επιρροής. Επίσης, συσσωρεύστε πολλές ετικέτες σε μια μοναχική φωτογραφία ή βίντεο κλιπ για συμπληρωματικά προϊόντα. Το Instagram επιτρέπει περίπου πέντε ετικέτες σε ένα μόνο μήνυμα.

Δείτε πώς η επωνυμία περιποίησης δέρματος Murad προσθέτει ετικέτες στο άρθρο της που μπορεί να αγοραστεί.

Οι συλλογές σάς επιτρέπουν να οργανώνετε τα προϊόντα απευθείας σε ομάδες. Αντί να εξαναγκάζετε τα άτομα να κάνουν κύλιση σε μια απεριόριστη ροή, ομαδοποιήστε τα στοιχεία σας απευθείας σε κατηγορίες και επισημάνετε επίσης τα καλύτερα μάρκετινγκ και τα πιο σχετικά με τη σειρά.

Δείτε πώς η Herschel Supply Co. διαθέτει τα ρούχα της καθώς και τις ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες τσάντες.

Οι ιστοσελίδες σε βάθος προϊόντος – PDP – είναι παρόμοιες με τις σελίδες προϊόντων σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Συμβάλετε στις προδιαγραφές των PDP σας, στα σχέδια αποστολής, καθώς και, σημαντικά, σε ξεχωριστές και ελκυστικές περιλήψεις.

Τα PDP του Fleck περιγράφουν τα βασικά χαρακτηριστικά των παρουσιών του τηλεφώνου του.

Το checkout είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό του καταστήματός σας στο Instagram. Κάνοντας κλικ στο “Προβολή στον ιστότοπο” σίγουρα θα διοχετευθούν οι χρήστες απευθείας στις σελίδες αντικειμένων από τον ίδιο τον ιστότοπο. Αυτή η διαδικασία είναι απρόσκοπτη, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα PDP του Instagram ταιριάζουν με τη βασική εμφάνιση αυτών στον ιστότοπό σας. Διαφορετικά, παίρνετε την ευκαιρία να απορρίψετε χρήστες.

Για παράδειγμα, τη στιγμή της σύνταξης, το προϊόν Offer Me Even more Lip της Sephora στο Instagram συνδέθηκε με μια σελίδα που λείπει από μόνη της.

Δείτε αυτό το κατάστημα. Δημιουργήστε όσες ομάδες προϊόντων είναι χρήσιμες για να βοηθήσετε τους αγοραστές να ανακαλύψουν τα προϊόντα που τους συναρπάζουν. Επιπλέον, τα ονόματα των κατηγοριών εμφανίζονται όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στη γραμμή αναζήτησης, όπως φαίνεται παρακάτω από το κατάστημα της Sephora.

Βασικές Προσεγγίσεις
Καμαρώστε τα αντικείμενά σας. Δεν χρειάζεται να συμμορφώνεστε με τις παραδοσιακές πολιτικές φωτογραφιών ηλεκτρονικού εμπορίου στο Instagram. Οι ζωντανές, λογικές αναρτήσεις αντικειμένων, καθώς και αυτές που παρουσιάζουν επιρροές και άτομα είναι καλύτερες.

Δημιουργήστε υλικό με δυνατότητα δράσης. Εφαρμόσιμες μέθοδοι, “Προσφέρει στην αγορά;” Σχεδιάστε τις εικόνες, τις ιστορίες και τους κυλίνδρους σας έχοντας κατά νου τους αγοραστές. Παρακολουθήστε την αφοσίωση και την επικοινωνία της ανάρτησης του αντικειμένου σας. Αλλάξτε τακτική όπως απαιτείται.

Να είστε γνήσιοι. Εστιάστε στα πραγματικά οφέλη των προϊόντων σας σε αντίθεση με τα χαρακτηριστικά. Προσφέρετε την εμπειρία συνδυάζοντας την κατάλληλη εικόνα με το καλύτερο μήνυμα. Πηγαίνετε για 80% κανονικές αναρτήσεις ιστολογίου και επίσης 20% για αγορές.

Προωθήστε την αλληλεπίδραση. Η Murad, η προαναφερθείσα εταιρεία περιποίησης δέρματος, ενσωματώνει Q&A, masterclasses προϊόντων, μαρτυρίες ευεξίας, καθώς και ιδέες καθώς και μαθήματα απευθείας στο κατάστημά της. Είναι ένα ελκυστικό μέσο για να ενσωματώσετε υλικό με την εμπειρία αγορών.

Bir cevap yazın