Πώς να φτιάξετε ένα υπόγειο μπαρ

5
Πώς να φτιάξετε ένα υπόγειο μπαρ

Ο οδηγός πώς να φτιάξετε μια ράβδο υπογείου θα σας δείξει τα διάφορα βήματα που πρέπει να κάνετε για να κατασκευάσετε μια υπέροχη ράβδο υπογείου. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να το κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να αναβάλλετε αυτήν την κατασκευή για άλλη μια μέρα. Απλώς να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι ένα έργο που πρέπει να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Εφόσον έχετε όλα τα σχετικά εργαλεία, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσετε το έργο.

Πώς να φτιάξετε ένα υπόγειο μπαρ

Το πρώτο βήμα για το πώς να φτιάξετε μια ράβδο υπογείου είναι να επιλέξετε το σχέδιο του υπογείου σας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σχεδίων, από μοντέρνα και μοντέρνα έως επαρχιακά, βιομηχανικά και ακόμη και αντίκες. Είναι πάντα καλύτερο να πηγαίνετε με κάτι παρόμοιο με το στυλ του σπιτιού σας. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία του υπάρχοντος δωματίου ή της διάταξης του σπιτιού σας. Με το προσχέδιό σας, συζητήστε με τον κατασκευαστή σας τον καλύτερο τρόπο για να ταιριάξετε τα υπάρχοντα υλικά. Όταν επιλέγετε τον πάγκο σας, θυμηθείτε να επιλέξετε κάτι που ταιριάζει με το σχέδιο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αφού επιλέξετε τον πάγκο, είναι καιρός να εξετάσετε την ίδια τη ράβδο.

Αυτό είναι συνήθως το πιο δύσκολο κομμάτι του τρόπου κατασκευής ενός μπαρ υπογείου. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξύλο, ανοξείδωτο χάλυβα ή σκυρόδεμα ως υλικά για την κατασκευή. Αφού αποφασίσετε ποια υλικά θα χρησιμοποιήσετε, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο για το υπόλοιπο δωμάτιο.

Ο τύπος του σχεδίου μπαρ που θα φτιάξετε θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο χώρο στο υπόγειο.

Θα πρέπει να σκεφτείτε πόσα άτομα θα χρησιμοποιούν τη μπάρα του υπογείου. Αν σκοπεύετε να το κάνετε μια χαλαρωτική απόδραση, τότε μπορείτε να πάρετε ένα γωνιακό μπαρ. Από την άλλη, αν πρόκειται να είναι το στέκι της οικογένειας, μπορείς να πας στο συνηθισμένο στυλ μπαρ. Το σχέδιό σας για το πώς να φτιάξετε μια ράβδο υπογείου εξαρτάται επίσης από το πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Μόλις ξεκινήσετε πώς να χτίσετε μια ράβδο υπογείου, θα πρέπει να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το δάπεδο.

Δεδομένου ότι αυτό το εξάρτημα είναι εύκολο, οι περισσότεροι που κάνουν μόνοι σας επιλέγουν να συνδυάσουν δάπεδο από πλακάκια ή βινύλιο. Αυτά τα υλικά είναι φθηνά και εύκολα στην εγκατάσταση. Ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ποιοτικά πλακάκια για το υπόγειο μπαρ DIY, πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία ανάδοχο για να ξεκινήσετε το δάπεδο.

Έχοντας έτοιμη τη λίστα υλικών σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να φτιάξετε έναν πάγκο μπαρ υπογείου.

Εάν μόλις ξεκινάτε με μικρό προϋπολογισμό, θα πρέπει να επενδύσετε σε έναν καλό οδηγό εκμάθησης βίντεο time-lapse. Ένας οδηγός εκμάθησης βίντεο time-lapse θα σας δείξει ακριβώς πώς να κατασκευάσετε έναν πάγκο ράβδου υπογείου με τρόπο βήμα προς βήμα. Το πιο σημαντικό, ένας καλός οδηγός εκμάθησης θα σας δώσει συμβουλές για τη χρήση φθηνών και εύκολων υλικών προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα. Τα βίντεο με χρονική καθυστέρηση σάς βοηθούν να μειώσετε την καμπύλη μάθησής σας στο μισό, επειδή σας δείχνουν τα πάντα από την αρχή.

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε την καμπύλη μάθησής σας στο μισό όταν μαθαίνετε πώς να φτιάχνετε μια ράβδο υπογείου είναι να αγοράσετε ένα κιτ ράβδου ξηρού υπογείου.

Η αγορά ενός κιτ ράβδου ξηρού υπογείου καθιστά τη διαδικασία εκμάθησης πώς να χτίζετε μια ράβδο υπογείου εντελώς απροβλημάτιστη. Θα μπορείτε να στείλετε όλα τα υλικά σας απευθείας στο σπίτι σας και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση τίποτα. Επιπλέον, η αγορά ενός κιτ ράβδου στο υπόγειο έρχεται με πολλά μεγάλα οφέλη.

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μπαρ που ταιριάζει απόλυτα με το γενικό θέμα του σπιτιού σας, μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα, από το χρώμα των χαλιών μέχρι το στυλ του φωτισμού και των φωτιστικών, και μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη περιοχή μπαρ που δεν καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από όσο χρειάζεται.

Αν ψάχνετε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να μάθετε πώς να κατασκευάζετε μια ράβδο υπογείου, θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα κιτ ράβδου ξηρού υπογείου.

Θα μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ποιοτική, όμορφη μπάρα σε λιγότερο χρόνο από ό,τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε μια και θα μπορείτε να το κάνετε με έναν προϋπολογισμό. Αν πάντα θέλατε να φτιάξετε πάνω από το υπόγειό σας, αλλά δεν θέλετε τα έξοδα ή την ταλαιπωρία να βρείτε και να αγοράσετε υλικά, ένα κιτ ράβδου ξηρού υπογείου είναι ο καλύτερος τρόπος.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια όμορφη μπάρα μέσα σε λίγες ώρες και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση της σε σχέδιο αναδιαμόρφωσης ή σε οποιοδήποτε άλλο σχέδιο. Ένα ποιοτικό κιτ ράβδου υπογείου θα συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε και θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε μέσα σε λίγες ώρες. Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε ξανά πώς να χτίζετε ένα υπόγειο μπαρ.
Bir cevap yazın