Πώς να κάνετε μια κουζίνα διαμερίσματος να φαίνεται και να αισθάνεται μεγαλύτερη

0
Πώς να κάνετε μια κουζίνα διαμερίσματος να φαίνεται και να αισθάνεται μεγαλύτερη

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Μια όμορφη κουζίνα σας τονώνει τη διάθεσή σας αμέσως όταν μπείτε μέσα, ενώ τα σκοτεινά και στενά δωμάτια μειώνουν τη διάθεσή σας. Λόγω της αυξανόμενης αναγνώρισης των κοινωνικών πτυχών της κουζίνας, οι άνθρωποι προτιμούν τους μεγάλους χώρους. Ωστόσο, η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι τα κύρια ζητήματα κατά το σχεδιασμό μιας κουζίνας.

Η ζωή στις αστικές περιοχές προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και προσελκύει σημαντικό πληθυσμό. Αυτό καθιστά σπάνιο χώρο καθώς η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά. Εάν προσγειώσετε ένα διαμέρισμα με μικρή κουζίνα, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήσετε την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Go White!

Το λευκό είναι το καλύτερο χρώμα για μια μικρή κουζίνα για πολλούς λόγους. Είναι γεμάτο με πλεονεκτήματα οπτικών εφέ και σύμφωνα με ειδικούς στον τομέα του σχεδιασμού, τα λευκά κενά τείνουν να καθαρίζουν το μυαλό σας. Αυτό ξεγελάει το μυαλό σας δημιουργώντας περισσότερο χώρο.

Το λευκό φόντο σας διευκολύνει επίσης να ενσωματώσετε απρόσκοπτα άλλες αποχρώσεις για έπιπλα, διακόσμηση και πολλά άλλα για έναν τέλειο χώρο.

Εάν αγαπάτε τον χαρακτήρα και τα εφέ, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές αποχρώσεις του λευκού σε ένα μικρό διαμέρισμα κουζίνας. Οι αντίθετες υφές θα αποτρέψουν το δωμάτιό σας αποστειρωμένο. Το χρώμα θα κάνει τον τοίχο να υποχωρήσει και θα ενισχύσει την αίσθηση του χώρου.

Φως και περισσότερο φως!

Ένας απλός τρόπος για να κάνετε τη μικρή κουζίνα σας να φαίνεται μεγαλύτερη είναι να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως. Διατηρήστε ελάχιστες τις περιποιήσεις παραθύρων και αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα, χρησιμοποιήστε περσίδες για να κάνετε τον χώρο σας ιδιωτικό χωρίς να εμποδίζετε το φως. Το φυσικό φως θα κάνει την κουζίνα σας λιγότερο περιορισμένη.

Σκεφτείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέφτη απέναντι από ένα παράθυρο για να μεγιστοποιήσετε το φως της ημέρας. Η προσθήκη του εφέ καθρέφτη αντανακλά το φυσικό φως σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι αντανακλαστικές επιφάνειες όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, οι μαρμάρινοι πάγκοι και τα κεραμικά πλακίδια ενισχύουν τα αποτελέσματα τόσο του τεχνητού όσο και του φυσικού φωτός, κάνοντας τις μικρές κουζίνες μεγαλύτερες.

Βεβαιωθείτε ότι η κουζίνα σας έχει επαρκή φωτισμό για βελτίωση της λειτουργικότητας. Κρεμαστά φώτα κάτω από το λευκά ντουλάπια προσθέστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κάντε την κουζίνα σας να φαίνεται μεγαλύτερη από την πραγματική τετραγωνική έκταση.

Σχεδιάστε τη διάταξη της κουζίνας σας σύμφωνα με το τελευταίο

Όταν έχετε έναν μικρό χώρο για να φιλοξενήσετε τις πολυάριθμες λειτουργίες της κουζίνας, σχεδιάστε τη διάταξη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αν είστε σχεδιασμός για μια ανανέωση της κουζίνας, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με έναν επαγγελματία.

Παρέχετε επαρκή χώρο στον πάγκο και αρκετό χώρο για απρόσκοπτη μετακίνηση στο δωμάτιο. Η μεγάλη ροή κινήσεων θα κάνει την κουζίνα σας να φαίνεται ευρύχωρη.

Οι μικρές κουζίνες δημιουργούν προκλήσεις αποθήκευσης που διευκολύνουν τον συνωστισμό πάγκων. Τα συλλεκτικά και τα μαγειρικά σκεύη στενεύουν τον χώρο εργασίας και κατακλύζουν μια μικρή κουζίνα κάνοντας το δωμάτιο μικρό και απασχολημένο. Δώστε χώρο για τα πάντα και σκεφτείτε έξυπνες ιδέες αποθήκευσης κουζίνας. Χρησιμοποιήστε ντουλάπια για να κρύψετε τα πράγματα μακριά από το οπτικό σας πεδίο.

Καθαρίστε τα πάντα, από τους πάγκους, τα ντουλάπια, τα περβάζια, το πάτωμα, ακόμα και από το επάνω μέρος του ψυγείου! Κρατήστε τα περισσότερα πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες και καθαρίστε τους πάγκους αμέσως μετά τη χρήση. Οι μικρές κουζίνες χρειάζονται μια μινιμαλιστική προσέγγιση για να βελτιώσουν το μέγεθος. Κομψό ντουλάπι με πόρτες με επίπεδη οθόνη θα προσθέσει αίσθηση και ψευδαίσθηση για περισσότερο χώρο.

Ενσωματώστε τις συσκευές

Οι ενσωματωμένες συσκευές κουζίνας είναι ευγενικές με τα μάτια λόγω της αδιαφάνειας τους, κάνοντας το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα μηχανήματα καταλαμβάνουν μόνο χώρο που θα χρησιμοποιούσαν τα ντουλάπια, εξ ου και οι τεράστιες ιδιότητες εξοικονόμησης χώρου που τα καθιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικά σε κουζίνες με περιορισμένο χώρο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του στυλ είναι το κομψό, καθαρό φινίρισμα που βελτιώνει τα μικρά δωμάτια. Οι ενσωματωμένες συσκευές δημιουργούν ένα καθαρό φινίρισμα χωρίς προβλήματα σε ολόκληρη τη διάταξή σας, το οποίο δίνει μια εκλεπτυσμένη γοητεία.

συμπέρασμα

Μια φιλόξενη κουζίνα αλλάζει το παιχνίδι ανεξάρτητα από το μέγεθος. Μια μελέτη πρότεινε ότι τα σπίτια με ευχάριστες κουζίνες τρώνε σπιτικά φαγητά που προάγουν υγιείς οικογένειες. Χρησιμοποιήστε αυτά τα κόλπα και τις αμυχές για να κάνετε την κουζίνα του μικρού σας διαμερίσματος να φαίνεται μεγαλύτερη χωρίς να γκρεμίζετε τοίχους.

Το Amazon και το λογότυπο της Amazon είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Οι πάροχοι ενοικίασης δεν θα αρνηθούν να νοικιάσουν μια μονάδα ενοικίασης σε ένα άτομο επειδή το άτομο θα παράσχει την πληρωμή ενοικίου, εν όλω ή εν μέρει, μέσω ενός κουπονιού για βοήθεια για ενοικίαση κατοικίας που παρέχεται από την Περιφέρεια ή την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Bir cevap yazın