Πώς να εγκαταστήσετε μια αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας

4
Πώς να εγκαταστήσετε μια αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας

Πώς να εγκαταστήσετε μια αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε μια νέα αποστράγγιση νεροχύτη, θα πρέπει να ξέρετε πώς να συνδέσετε σωστά τον σωλήνα P-trap και το εξάρτημα εξαγωγής. Αυτό το κομμάτι υδραυλικής εγκατάστασης συνδέει την αποχέτευση του νεροχύτη στο P-Trap και έχει τα αντίστοιχα σημεία στερέωσης. Ο σωλήνας P-trap πρέπει να εφαρμόζει σφιχτά στην ουρά του νεροχύτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παξιμάδια και ροδέλες για να το στερεώσετε. Κατά την εγκατάσταση του σωλήνα P-trap, βεβαιωθείτε ότι το εξάρτημα εξαγωγής δεν είναι πολύ μακρύ και σφίξτε το παξιμάδι ολίσθησης και το παξιμάδι της ουράς με μεγάλη ρυθμιζόμενη πένσα.

  1. Πρώτα, μετρήστε το χώρο κάτω από το νεροχύτη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε πόσο χώρο χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε τη νέα σας αποχέτευση νεροχύτη. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι επίπεδος πριν εγκαταστήσετε την αποχέτευση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι καθαρή και απαλλαγμένη από υπολείμματα της παλιάς σας αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας ένα κλειδί, συναρμολογήστε τη νέα αποστράγγιση. Αυτό πρέπει να γίνει προσεκτικά για να αποφευχθεί η διαρροή. Κατά την εγκατάσταση της νέας αποχέτευσης νεροχύτη, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει την περιοχή όπου ήταν η παλιά αποχέτευση.
  2. Στη συνέχεια, πρέπει να τοποθετήσετε το φίλτρο στην εκτεθειμένη αποχέτευση του νεροχύτη. Πιέστε το σταθερά για να δημιουργήσετε ένα σφράγισμα. Εάν αντικαθιστάτε το παλιό σουρωτήρι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα νέο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το νέο σουρωτήρι ταιριάζει στην οπή αποστράγγισης του νεροχύτη. Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα κιτ συναρμολόγησης φίλτρου για να γλιτώσετε από τον κόπο. Έρχεται με όλα τα κομμάτια που χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε την παλιά αποχέτευση νεροχύτη.
  3. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ αποχέτευση νεροχύτη, η διαδικασία είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά εργαλεία και ένα καλό ζευγάρι γάντια. Αυτά τα βήματα θα σας χρειαστούν μία ή δύο ώρες. Μόλις τελειώσετε, θα έχετε έναν εύκολο στην παρακολούθηση οδηγό και θα κατανοήσετε πώς συνεργάζονται τα διάφορα μέρη της αποχέτευσης. Μετά από αυτό, θα ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε τη νέα αποχέτευση νεροχύτη. Το συγκρότημα αποστράγγισης θα φαίνεται πολύ καλύτερο από πριν!
  4. Αφού συναρμολογήσετε όλα τα εργαλεία σας, θα πρέπει να μετρήσετε το μήκος του βραχίονα παγίδας του νέου νεροχύτη. Εάν είναι υψηλότερη από 16 ίντσες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μια κλίση που ταιριάζει. Ένα ρηχό τηγάνι είναι χρήσιμο για αυτό το σκοπό. Ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή είναι επίσης χρήσιμο σε αυτή τη διαδικασία. Για επίμονα συγκροτήματα αποστράγγισης, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί για να τα χαλαρώσετε.
  5. Πρέπει να εγκαταστήσετε τον βραχίονα παγίδας σύμφωνα με τον κώδικα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αυτό είναι το οριζόντιο κομμάτι ανάμεσα στην κάμψη σχήματος U της παγίδας. Για να διασφαλιστεί η σωστή αποστράγγιση, θα πρέπει να έχει κλίση περίπου 1/4 ίντσας ανά πόδι. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να χαμηλώσει στις 16 ίντσες, αλλά θυμηθείτε να ακολουθείτε τους δημοτικούς κωδικούς υδραυλικών εγκαταστάσεων. Εάν δεν ακολουθείτε τους κώδικες, μπορεί να παραβιάζετε το νόμο. Για ασφάλεια, θα πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία.
  6. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά το φίλτρο του καλαθιού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισάγετε τον αγωγό αποχέτευσης με τη βοήθεια του σωλήνα αποχέτευσης. Προσέξτε να μην πιέσετε πολύ, διαφορετικά θα καταστρέψετε τον σωλήνα. Βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες έχουν αποσυνδεθεί σωστά. Εάν δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το φίλτρο του καλαθιού, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε το στόκο του υδραυλικού στις κλωστές. Ο στόκος του υδραυλικού πρέπει να έχει ίση διάμετρο σε όλο το μήκος του σωλήνα.
  7. Αφού αφαιρέσετε τον παλιό σωλήνα αποχέτευσης, το επόμενο βήμα είναι να σφίξετε τα μέρη της αποχέτευσης του νεροχύτη. Θα χρειαστείτε ένα κλειδί για αυτό το βήμα και θα πρέπει να εφαρμόσετε απαλή, σταθερή δύναμη για να αποφύγετε την καταστροφή των εξαρτημάτων. Ευτυχώς, η εγκατάσταση αποχέτευσης νεροχύτη κουζίνας είναι μια από τις πιο βασικές εργασίες υδραυλικών εγκαταστάσεων που θα πρέπει να κάνετε ποτέ μόνοι σας. Χρησιμοποιώντας τις σωστές πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε αυτήν την αλλαγή μόνοι σας.
  8. Η αλλαγή μιας αποχέτευσης νεροχύτη μπορεί να απαιτήσει από εσάς να προσλάβετε έναν υδραυλικό για να εγκαταστήσετε έναν νέο. Η μέση χρέωση για έναν υδραυλικό για να εγκαταστήσει μια νέα αποχέτευση νεροχύτη είναι μεταξύ $500 και $800. Αυτό το κόστος περιλαμβάνει τυχόν σωληνώσεις που πρέπει να επαναδρομολογηθούν και αφαίρεση εξαρτημάτων, η οποία μπορεί να κοστίσει έως και 3.000 $! Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε μια νέα αποχέτευση νεροχύτη, κατεβάστε την εφαρμογή Home Depot Mobile App. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε εργαλεία παγίδας νεροχύτη και να εμφανίζετε παρόμοια αντικείμενα.
Bir cevap yazın