Πώς να αλλάξετε τον φωτισμό των υπογείων

6
Πώς να αλλάξετε τον φωτισμό των υπογείων

Πώς να αλλάξετε τον φωτισμό του υπογείου; Είτε εγκαθιστάτε νέα φώτα είτε αναβαθμίζετε ένα υπάρχον εξάρτημα, είναι εύκολο να ξεχάσετε πού ξεκινήσατε και πού τελειώσατε. Τα καλά νέα είναι ότι με μερικά απλά βήματα, μπορείτε εύκολα και ανέξοδα να ενημερώσετε τον φωτισμό σας. Ακολουθούν πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

Πώς να αλλάξετε τον φωτισμό των υπογείων

Εάν έχετε παλιό φωτισμό, πρώτα βεβαιωθείτε ότι το κουτί του διακόπτη είναι στη θέση “on”. Θα πρέπει να βρίσκεται είτε κοντά στην κύρια είσοδο είτε στον πρώτο όροφο πάνω από το υπόγειο. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τον νέο φωτισμό του υπογείου σε έναν διακόπτη και μην κάνετε επιπλέον καλώδια.

Τα νέα φωτιστικά πρέπει να τοποθετηθούν σε έναν ζεστό και στεγνό τοίχο.

Πριν συνδέσετε το φως σε μια υποδοχή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές ή σταγόνες. Οι διαρροές μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του λαμπτήρα και να τον προκαλέσουν βλάβη όταν το ρεύμα δεν κλείνει σωστά. Επίσης, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε μόνο καλωδιώσεις με βαθμολογία UL για όλους τους διακόπτες και καλωδιώσεις για σύνδεση στο φωτιστικό. Βεβαιωθείτε ότι οι διακόπτες είναι τοποθετημένοι στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο και ακολουθήστε τις οδηγίες συσκευασίας.

Για να ελέγξετε τον διακόπτη σας, ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τον διακόπτη αρκετές φορές.

Εάν παρατηρήσετε ότι κάθε φορά που ανάβει και σβήνει το φως, χρειάζονται περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα, η μονάδα μπορεί να μην είναι αρκετά δυνατή για να φωτίσει ολόκληρο το δωμάτιο. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε έναν άλλο διακόπτη. Είναι πιθανό ο παλιός διακόπτης που παρέχεται από τον κατασκευαστή να είναι ελαττωματικός και ο νεότερος διακόπτης να λειτουργεί σωστά. Η αντικατάσταση ενός ελαττωματικού διακόπτη είναι σχετικά φθηνή και μπορεί να γίνει σε λίγα μόνο λεπτά.

Η καλωδίωση από τους νέους διακόπτες πρέπει να γίνει στην περιοχή όπου θέλετε τα φώτα.

Οι περισσότερες πρίζες μπορούν να φιλοξενήσουν τρία μεμονωμένα φώτα. Ωστόσο, εάν τα φωτιστικά σας απαιτούν τέσσερα φώτα, χρειάζεστε τουλάχιστον έξι καλώδια για να τρέξει όλο το μήκος του δωματίου. Φροντίστε να ελέγξετε προσεκτικά την καλωδίωση ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένη στην πρίζα.

Μια άλλη επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εγκατάσταση ενός νέου διακόπτη είναι να εντοπίσετε το κουτί διακλάδωσης στο προηγούμενο δωμάτιο.

Απλώς συνδέστε τον νέο διακόπτη στο κουτί διακλάδωσης και ενεργοποιήστε την τροφοδοσία. Αυτό θα ελέγξει τη σύνδεση μεταξύ του νέου φωτός και του παλιού διακόπτη. Εάν όλα λειτουργούν σωστά, ο νέος διακόπτης θα εγκατασταθεί χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι συχνά άβολη. Εάν το δωμάτιό σας είναι μικρό, μπορεί να μην είναι δυνατή η εύκολη τοποθέτηση του διακόπτη στο κουτί διακλάδωσης.

Τα φώτα φθορισμού είναι πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και η εγκατάσταση ενός σε ένα παλαιότερο σπίτι μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Τα φώτα φθορισμού δεν λειτουργούν υπό υπερβολική ζέστη και μπορούν να σπάσουν εάν εκτεθούν σε άμεση φλόγα. Η εναλλαγή των φώτων σας σε τεχνολογία φθορισμού θα αυξήσει τον παράγοντα ευκολίας και θα διευκολύνει την εγκατάσταση του φωτός. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι οι σωλήνες φθορισμού κοστίζουν περισσότερο από τους συνηθισμένους λαμπτήρες πυρακτώσεως και δεν παρέχουν τόση φωτεινότητα.

Η εγκατάσταση ενός φωτιστικού για το δωμάτιο ή το νηπιαγωγείο ενός παιδιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα βοηθήσετε να γίνουν καλύτεροι για να σώσουν τη ζωή τους.

Πολλοί ειδικοί συνιστούν την εγκατάσταση ενός διακόπτη στο δωμάτιο για να διευκολύνεται η γρήγορη αλλαγή του φωτός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ένα παιδί μπορεί να αυτοτραυματιστεί κατά λάθος εάν αφεθεί φως στο δωμάτιο χωρίς επίβλεψη. Η κατοχή των υπογείων διακόπτη μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση αυτής της ανησυχίας.

Μια άλλη δημοφιλής ανάγκη βελτίωσης του σπιτιού είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος οικιακής ασφάλειας.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού υποχρεούνται από το νόμο να εγκαταστήσουν σύστημα συναγερμού ασφαλείας. Ορισμένα σπίτια διαθέτουν συνδυασμό κλειδώματος/σύστημα ασφαλείας. Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε την οικογένειά σας από εισβολείς.

Η βελτίωση της εμφάνισης ενός σπιτιού μπορεί επίσης να αυξήσει την αξία του.

Η αντικατάσταση του φθαρμένου χαλιού με νέα μοκέτα μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμφάνιση ενός σπιτιού. Η αντικατάσταση της φθαρμένης ξύλινης επένδυσης με νέα επένδυση από σκληρό ξύλο μπορεί να δώσει στο σπίτι μια πιο κλασική εμφάνιση. Αυτές οι αλλαγές δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρές. απλά επενδύοντας λίγο χρόνο μπορεί να οδηγήσει σε μια υπέροχη νέα εμφάνιση για ένα σπίτι.

Η εγκατάσταση του τρόπου αλλαγής φωτισμού των υπογείων είναι ένα εύκολο έργο που θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης για εσάς και την οικογένειά σας.

Με αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική εμφάνιση του σπιτιού σας εξοικονομώντας χρήματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πού να ξεκινήσετε εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αυτήν την αλλαγή. Είτε αναζητάτε φωτισμό εργασιών, φωτισμό περιβάλλοντος ή φωτισμό έμφασης, υπάρχει ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας δείξει τη διαδικασία εύκολα.
Bir cevap yazın