Προτροπές ChatGPT για κτηματομεσίτες

6
Προτροπές ChatGPT για κτηματομεσίτες

Μας αρέσει να βλέπουμε το ChatGPT ως τον φιλικό μας βοηθό μάρκετινγκ. Με κάποια καθοδήγηση, το ChatGPT μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας όσον αφορά τις ιδέες περιεχομένου και την έμπνευση. Μετά από πολλές δοκιμές και λάθη, και τελειοποιώντας την προσέγγισή μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ορισμένες έτοιμες προς χρήση προτροπές ChatGPT για κτηματομεσίτες. Ας βουτήξουμε!

Μπορείτε να με βοηθήσετε με ένα Instagram Carousel Post;

Ιστορικό:
Είμαι μια 27χρονη γυναίκα κτηματομεσίτης στο St. Pete της Φλόριντα.

Ο τόνος της φωνής:
Ο τόνος της φωνής μου είναι συνομιλητικός, διασκεδαστικός και φιλικός. Μου αρέσει το κοινό να νιώθει ότι του λέω μια ιστορία.

Μορφή & Στυλ:
Θέλω να δημιουργήσω μια ανάρτηση καρουζέλ. Η διαφάνεια τίτλου θα πρέπει να έχει ένα άγκιστρο που προκαλεί περιέργεια που δημιουργεί μια αίσθηση επείγοντος ή αναγκαιότητας στο κοινό. Θέλω να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στα πρόθυρα να χάσουν κάποιες αποκλειστικές ή πολύτιμες πληροφορίες. Στη συνέχεια, κάθε διαφάνεια θα πρέπει να συνεχίσει να τους κρατά το ενδιαφέρον και να σαρώνουν, με μια ισχυρή κεφαλίδα και πληροφορίες γεμάτες αξία από κάτω. Η παρότρυνση για δράση είναι Ο δωρεάν καλοκαιρινός οδηγός μου στο St. Pete. Στόχος μου είναι να θέλουν να κατεβάσουν αυτόν τον οδηγό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Άγιο Πιτ.

Το θέμα:
Ο καλοκαιρινός σας κάδος στο St. Pete

Τώρα, μπορείτε να με βοηθήσετε να γράψω ένα δυνατό γάντζο;

Οδηγίες:
Ψάχνω να δημιουργήσω ένα άγκιστρο που θα τραβήξει την προσοχή που θα δημιουργήσει μια αίσθηση επείγοντος για το περιεχόμενό μου. Θέλω το κοινό μου να σταματήσει να κάνει κύλιση στο Instagram και να αφιερώσει χρόνο στην ανάρτησή μου επειδή το άγκιστρο τράβηξε την προσοχή του.

Ο τόνος της φωνής:
Ο τόνος της φωνής που μου αρέσει να χρησιμοποιώ είναι συνομιλητικός, φιλικός και συγγενικός. Δεν θέλω να μοιάζει πολύ με τίτλο, γιατί αυτό φαίνεται ρομποτικό και όχι προσωπικό. Γράψτε το σε μορφή πρότασης.

Κατευθυντήριες γραμμές:
Όχι περισσότερες από 20 λέξεις στο γάντζο. Δώστε 5 επιλογές με μια συγκλονιστική δήλωση, 5 επιλογές με ένα ανέκδοτο, 5 επιλογές με μια ερώτηση και 5 επιλογές με μια πρόκληση.

Στοχευμένο κοινό:
Ντόπιοι στο St. Pete της Φλόριντα που έχουν ένα σπίτι ή ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα σπίτι.

Στόχος/Στόχος:
Για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού, να προσφέρετε αξία και να χτίσετε εμπιστοσύνη.

Θέμα ανάρτησης:
Πώς να προετοιμάσετε το σπίτι σας για εμφανίσεις: Συμβουλές για να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να με βοηθήσετε να γράψω μια ανάρτηση στο blog;

Οδηγίες:
Χρειάζομαι βοήθεια για να δημιουργήσω μια περιεκτική, φιλική προς το SEO ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με την πλοήγηση στην αγορά ακινήτων για όσους αγοράζουν για πρώτη φορά σπίτι. Η ανάρτηση του ιστολογίου πρέπει να προσελκύει τους αναγνώστες, να τους παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και να τοποθετεί τον κτηματομεσίτη ως αξιόπιστο εμπειρογνώμονα.

Ο τόνος της φωνής:
Ο τόνος πρέπει να είναι φιλικός, επαγγελματικός και με ενσυναίσθηση, δίνοντας διαβεβαίωση στον αναγνώστη ότι έχει βρει μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.

Δομή:
Παρέχετε μια λεπτομερή δομή για την ανάρτηση ιστολογίου που περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

  1. Ένας συναρπαστικός τίτλος
  2. Μια συναρπαστική εισαγωγική παράγραφος
  3. Υπότιτλοι για κάθε κύριο σημείο
  4. Ελκυστικό περιεχόμενο κάτω από κάθε υπότιτλο
  5. Ένα συμπέρασμα που συνοψίζει τα βασικά σημεία και καθοδηγεί τους αναγνώστες να κάνουν τα επόμενα βήματα

Κατευθυντήριες γραμμές:
Τίτλος: Όχι περισσότεροι από 60 χαρακτήρες.
Εισαγωγική παράγραφος: Μεταξύ 60-100 λέξεων.
Περιεχόμενο κάτω από κάθε υπότιτλο: 200-300 λέξεις.
Συμπέρασμα: 100-150 λέξεις.

Παρέχετε 5 διαφορετικές δομές η καθεμία με ένα εκπληκτικό στατιστικό, ένα πραγματικό παράδειγμα, μια προκλητική ερώτηση και έναν τολμηρό ισχυρισμό.

Θέμα ιστολογίου:
“Βασικά βήματα για αγοραστές κατοικιών για πρώτη φορά: Επιτυχής πλοήγηση στην αγορά ακινήτων”

Στόχος/Στόχος:
Ο στόχος είναι να παρέχουμε στους αγοραστές για πρώτη φορά κατοικία έναν οδικό χάρτη για την επιτυχή πλοήγηση στην αγορά ακινήτων. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει τον χρόνο που αφιερώνουν οι αναγνώστες στη σελίδα, οδηγώντας σε βελτιωμένη απόδοση SEO, αλλά θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη και θα ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης των υπηρεσιών του αντιπροσώπου για τις ανάγκες τους σε ακίνητα.

Ορίστε το! 3 δολοφονικές προτροπές ChatGPT για κτηματομεσίτες.

Ποιες άλλες προτροπές ChatGPT για κτηματομεσίτες θα θέλατε να δείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Για περισσότερη έμπνευση για το μάρκετινγκ ακινήτων επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Instagram: @coffeecontracts. Ενδιαφέρεστε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα; Εγγραφείτε στη συνδρομή Coffee & Contracts για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία, τα πρότυπα και τις εκπαιδεύσεις μας που δημιουργήθηκαν για σύγχρονους κτηματομεσίτες.

Bir cevap yazın