Ο βασικός οδηγός Πώς να εγκαταστήσετε αυτόματα προγράμματα οδήγησης Bluetooth για Windows 8 στον υπολογιστή σας από την αρχή

0

Ευτυχώς, όλες οι επωνυμίες μας έχουν κάποιο επίπεδο υποστήριξης και όλες διαθέτουν λογισμικό και σελίδες προγραμμάτων οδήγησης που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε το μοντέλο σας και να ελέγξετε εάν υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα οδήγησης που υποστηρίζεται από τα Windows 10. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την αναβάθμισή σας, η επανεγκατάσταση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα.

Σε αντίθεση με τα Windows 7, η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης φόντου δεν απέτυχε, το αναδυόμενο παράθυρο των Windows είπε ότι η συσκευή ήταν έτοιμη για χρήση. Ωστόσο, όταν κοίταξα στη λίστα των συσκευών, η καταχώριση για το AXE027 έδειξε ότι δεν είχε εγκατασταθεί πρόγραμμα οδήγησης και ότι δεν ήταν διαθέσιμη θύρα COM στον Επεξεργαστή 6.

Τι προγράμματα οδήγησης πρέπει να εγκαταστήσω σε νέο υπολογιστή

Ο εκτυπωτής σας μπορεί να περιλαμβάνεται στη λίστα Εκτυπωτές ή Απροσδιόριστος, οπότε φροντίστε να ελέγξετε και τα δύο. Όταν εντοπίσετε τη συσκευή, επιλέξτε την επιλογή Αντιμετώπιση προβλημάτων και ακολουθήστε τις οδηγίες για να διαγνώσετε τα προβλήματα συνδεσιμότητας με το μηχάνημά σας. Θα χρειαστεί να κάνετε λήψη ενός νέου αντιγράφου του πίνακα ελέγχου και του dll του προγράμματος οδήγησης. Αυτά περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ενημέρωσης, εάν επιλέξετε την “πιο πρόσφατη” έκδοση.

Simple Driver Updater Secrets – Μια εισαγωγή

Βοηθήστε με να το βρω’; πατήστε αυτήν την επιλογή και, τυχερώς, τα Windows θα εντοπίσουν τον εκτυπωτή και θα εγκαταστήσουν τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης. Αφού αποκτήσετε επιτυχή πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Εκτυπωτές στο Devices and Printers, χρησιμοποιήστε το μενού για να βρείτε την κατάσταση των συνδεδεμένων εκτυπωτών.

Γεια, είμαι νέος εδώ, αν και χρησιμοποιώ το Picaxe εδώ και αρκετά χρόνια. Μέχρι τώρα το είχα εγκαταστήσει σε ένα παλιό φορητό υπολογιστή με 32-bit Vista. Έχοντας κάνει αναβάθμιση σε νέο φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας Windows 10 Home 64-bit, θα ήθελα να το εγκαταστήσω σε αυτό. Κατέβασα και εγκατέστησα το Editor 6 χωρίς προβλήματα, αλλά δεν κατάφερα να εγκαταστήσω τα προγράμματα οδήγησης καλωδίου. Αφού επιλέξετε αυτήν την επιλογή, θα σας δοθούν πέντε επιλογές — τέσσερις από τις οποίες σχετίζονται με τη σύνδεση ενός εκτυπωτή σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο.

Τα περισσότερα από τα μοντέλα Brother υποστηρίζουν Windows 10 ή θα υποστηρίζουν Windows 10 στο μέλλον. Εάν αναβαθμίσετε το μηχάνημά σας χωρίς να απεγκαταστήσετε πρώτα τα τρέχοντα προγράμματα οδήγησης και το λογισμικό, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ορισμένα από τα προγράμματα οδήγησης ή τις δυνατότητες. Η Brother παρέχει επίσης συχνές ερωτήσεις εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκτύπωση ή τη σάρωση μετά την αναβάθμιση. Για να ελέγξετε εάν το μοντέλο σας θα είναι συμβατό με τα Windows 10 και για συνδέσμους για λήψη των σχετικών προγραμμάτων οδήγησης για το λειτουργικό σύστημα Windows 10, εάν το μοντέλο σας είναι συμβατό, ανατρέξτε σε αυτήν τη δήλωση υποστήριξης και τον πίνακα της Brother. Εάν αγοράσατε τον εκτυπωτή σας τα τελευταία δύο έως τρία χρόνια, πολλοί εκτυπωτές που έχουν λειτουργήσει με Windows 7, 8 και 8.1 θα πρέπει επίσης να είναι συμβατοί με τα Windows 10. Συνιστούμε να κάνετε διπλό έλεγχο πριν αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10, ιδιαίτερα εάν ο εκτυπωτής σας είναι πάνω από δύο ή τρία χρόνια.

Πολλοί παλαιότεροι εκτυπωτές για το Πρόγραμμα οδήγησης για hp officejet 6600 Οι περισσότερες επωνυμίες πιθανότατα θα λειτουργούν με τα Windows 10 αλλά με περιορισμένες λειτουργίες. Η λήψη τυχόν νέων προγραμμάτων οδήγησης που είναι διαθέσιμα για το μοντέλο σας θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε όλες τις αρχικές λειτουργίες με το λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Clear-Cut Systems Of Driver Updater – An Analysis

Έχω κατεβάσει τόσο το αυτόνομο αρχείο axe027.zip όσο και το αυτοεξαγόμενο αρχείο axe027_installer.exe. Βρήκα ότι ο οδηγός εγκατάστασης του axe027.pdf δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση σε σύστημα Windows 10, γι’ αυτό προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τις οδηγίες για τα Windows 7/8. Έτρεξα το πρόγραμμα εγκατάστασης αυτόματης εξαγωγής και στη συνέχεια συνέδεσα το καλώδιο.

Bir cevap yazın