Οδηγός Realtors για την αφοσίωση, την προσέγγιση χρηστών και τις μετατροπές κυλίνδρων

3
Οδηγός Realtors για την αφοσίωση, την προσέγγιση χρηστών και τις μετατροπές κυλίνδρων

Αν νομίζατε ότι δεν χρειάζεται να προσθέσετε πια δουλειά στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, θα κάνατε λάθος! Το Instagram Reels έχει γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για τους μεσίτες για να γοητεύουν το κοινό τους, να παρουσιάζουν ιδιότητες και να καλλιεργούν την αφοσίωση του κοινού.

Για την αποτελεσματική ανάπτυξη με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι απαραίτητη η κατανόηση βασικών μετρήσεων. Γι’ αυτό είσαι εδώ! Ο στόχος μου είναι να σας παρέχω μια αξιόπιστη πυξίδα, καθοδηγώντας τους μεσίτες στις περιπλοκές των κυλίνδρων παρακολούθησης βασικών δεικτών απόδοσης (ή KPI), όπως η αφοσίωση, η προσέγγιση χρηστών και η μετατροπή στους κυλίνδρους Instagram.

Φροντίστε να κρατάτε σημειώσεις 🙂

Βασικές μετρήσεις

Σύμπλεξη

Likes και σχόλια:

Τα “μου αρέσει” και τα σχόλια αποτελούν τη βάση των μετρήσεων αφοσίωσης για την παρακολούθηση Κυλίνδρων. Τα Social Likes αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των χρηστών που εκτιμούν το περιεχόμενό σας, ενώ τα σχόλια υποδηλώνουν ένα βαθύτερο επίπεδο αλληλεπίδρασης.

Τα υψηλά νούμερα σε αυτούς τους τομείς είναι ΣΤΕΡΕΙΣ δείκτες του κοινού σας που δείχνει ενδιαφέρον και μπορούν να σας βοηθήσουν να μετρήσετε την επιτυχία των κυλίνδρων σας σε σύλληψη προσοχή και πυροδοτώντας συζητήσεις με τους θεατές σας.

Κοινή χρήση και αποθήκευση:

Τα κοινόχρηστα και τα αποθηκευμένα είναι μετρήσεις που υπερβαίνουν τις απλές αλληλεπιδράσεις. Όταν οι θεατές μοιράζονται τους κυλίνδρους σας, υποστηρίζουν χαμηλών τόνων το περιεχόμενό σας στους δικούς τους ακόλουθους, διευρύνοντας την απήχησή σας.

Τα Saves, από την άλλη πλευρά, υποδεικνύουν ότι οι θεατές βρήκαν τους κυλίνδρους σας πολύτιμο ή εμπνευσμένο αρκετά για να προσθέσετε σελιδοδείκτες για μελλοντική προβολή. Αυτές οι μετρήσεις είναι σημαντικές καθώς δείχνουν όχι μόνο την αφοσίωση αλλά και την επιθυμία ή την ανάγκη να επισκεφτείτε ξανά ή να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ισχυρό σε ένα πλαίσιο ακινήτων.

Ποσοστό αφοσίωσης:

Το ποσοστό αφοσίωσης είναι μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ μέτρηση που περιλαμβάνει τη συνολική αποτελεσματικότητα των κυλίνδρων σας στη δημιουργία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αλληλεπιδράσεων. Υπολογίζεται συλλέγοντας επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια, κοινοποιήσεις και αποθηκεύσεις, διαιρούμενο με τον συνολικό αριθμό εμφανίσεων ή προβολών.

Ποσοστό εμπλοκής τροχών:

Σύνολο (Μου αρέσει + Σχόλια + Κοινοποιήσεις + Αποθηκεύσεις) / Σύνολο (Εμφανίσεις + Προβολές) x 100 = Ποσοστό αφοσίωσης

Ένα υψηλό ποσοστό αφοσίωσης υποδηλώνει ότι οι τροχοί σας έχουν απήχηση στο κοινό σας, ενώ ένα χαμηλό ποσοστό μπορεί να υποδεικνύει ότι πρέπει να κάνετε μια προσαρμογή στη στρατηγική περιεχομένου σας. Η κατανόηση και η βελτιστοποίηση αυτού του ποσοστού ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ για τους μεσίτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των κυλίνδρων τους.

Καθώς κάνετε την έρευνά σας κατανοώντας τα ποσοστά αφοσίωσης, μπορεί να συναντήσετε έναν άλλο τύπο που μπορεί να μοιάζει παρόμοιος. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη σύγχυση… Ο παραπάνω τύπος εστιάζει στην δέσμευση που σχετίζεται με το συνολικός αριθμός προβολών σε τροχούς. Αυτή η εξίσωση εστιάζει περισσότερο στην αφοσίωση ανά τροχό και μπορεί να είναι χρήσιμη για την αξιολόγηση του πόσο ελκυστικό είναι το περιεχόμενό σας για τους θεατές που το συναντούν – συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που ενδέχεται να ΜΗΝ σας ακολουθούν.

Ο ακόλουθος τύπος υπολογίζει το ποσοστό αφοσίωσης με βάση το τον συνολικό αριθμό των ακολούθων σας. Αυτή η εξίσωση μπορεί να σας δώσει μια κατανόηση του πόσο αφοσιωμένο είναι το κοινό σας με βάση τον αριθμό των ακολούθων σας. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο για να κατανοήσετε πόσο καλά το περιεχόμενό σας έχει απήχηση στο ΥΠΑΡΧΟΝ κοινό σας.

Ποσοστό αφοσίωσης ακολούθων:

Σύνολο (Μου αρέσει + Σχόλια + Κοινή χρήση + Αποθηκεύσεις) / Συνολικός αριθμός ακολούθων x 100 = Ποσοστό αφοσίωσης

Και οι δύο τύποι έχουν τα πλεονεκτήματά τους και η επιλογή εξαρτάται από τους συγκεκριμένους στόχους σας και το πλαίσιο που θέλετε να αναλύσετε. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ευθυγραμμίζεται καλύτερα με τους στόχους σας και τις πληροφορίες που θέλετε να αποκτήσετε από τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram Reels.

Βουτήξω περισσότερο σε βάθος στον Οδηγό μου για το 2023 Reels παρακάτω!

Φθάνω

Εντυπώσεις:

Οι εμφανίσεις αντιπροσωπεύουν τον συνολικό αριθμό φορών που εμφανίστηκε το Καρούλι σας στην οθόνη ενός χρήστη. Αυτή η μέτρηση είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της ορατότητας του περιεχομένου σας. Ένας μεγάλος αριθμός εμφανίσεων υποδηλώνει ότι το Reel σας φαίνεται από ένα σημαντικό μέρος του κοινού σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις από μόνες τους ΔΕΝ μετρούν την αφοσίωση – ΔΕΙΧΝΟΥΝ πόσο συχνά εμφανίζεται το περιεχόμενό σας, αλλά όχι πόσο καλά αποδίδει αφού το δείτε. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ματαιόδοξος αριθμός, αλλά είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης με το να γνωρίζετε ποιο περιεχόμενο είναι «κολλώδες».

Προσεγγίστηκαν μοναδικοί λογαριασμοί:

Οι μοναδικοί λογαριασμοί που επιτεύχθηκε μετρά τον αριθμό των διαφορετικός λογαριασμούς χρηστών που έχουν δει το Reel σας. Είναι μια σημαντική μέτρηση για τους μεσίτες, επειδή υποδηλώνει την ικανότητα προσέλκυσης νέου κοινού.

Η προσέγγιση ενός ευρύτερου, μοναδικού κοινού μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε το δίκτυό σας και να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες που μπορεί να μην είχαν εκτεθεί στο περιεχόμενό σας στο παρελθόν. Είναι ένας βασικός δείκτης της ικανότητας του Reel σας να τραβάει την προσοχή πέρα ​​από την τρέχουσα βάση ακολούθων σας.

Δυνατότητα ιικότητας:

Το δυναμικό ιικότητας (ιαλικότητας) έχει να κάνει με την πιθανότητα το Reel σας να γίνει viral. *Νομίζω ότι ήταν δεδομένο. Αν και καμία φόρμουλα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ιογενότητα, ορισμένες μετρήσεις όπως οι κοινοποιήσεις και οι αποθηκευμένες υπηρεσίες μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες. Ένας κύλινδρος με υψηλό αριθμό κοινών χρήσεων υποδηλώνει ότι οι θεατές είναι ενθουσιασμένος αρκετά για να το μοιραστούν με τους ακολούθους τους, ενισχύοντας ενδεχομένως την απήχησή του δραστικά..

Μιλώντας με την ίδια λογική, ένας σημαντικός αριθμός αποθηκευμένων αρχείων υποδηλώνει ότι οι θεατές βρίσκουν το περιεχόμενό σας πολύτιμο και αξίζει να το ξαναεπισκεφτούν. Οι τροχοί παρακολούθησης μπορούν να σας δώσουν μια ένδειξη του ιού δυνητικός των Reels σας, βοηθώντας σας να προσαρμόσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας για μέγιστο αντίκτυπο.

Μετατροπή

Αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων σε καταχωρίσεις ακινήτων:

Η παρακολούθηση του αριθμού των ατόμων που επισκέπτονται μια καταχώριση ακινήτων αφού παρακολουθήσουν ένα Reel είναι το κλειδί για τους μεσίτες. Υποδεικνύει πόσο αποτελεσματικό είναι το Reel σας στο να οδηγεί τους πιθανούς αγοραστές να κάνουν το επόμενο βήμα στο ταξίδι τους για την αγορά σπιτιού.

Για να το μετρήσετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το ενσωματωμένο Insights του Instagram για να δείτε πόσοι χρήστες επισκέφτηκαν τον σύνδεσμο στο προφίλ σας, ο οποίος ιδανικά οδηγεί στις καταχωρίσεις των ακινήτων σας. Όσο υψηλότερη είναι η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, τόσο πιο επιτυχημένο είναι το Reel σας στη μετατροπή των θεατών σε πιθανούς πελάτες.

Ερωτήσεις και DM:

Η άμεση δέσμευση μέσω μηνυμάτων, ερωτήσεων και άμεσων μηνυμάτων (DM) είναι ένα υπέροχο σημάδι ενδιαφέροντος και πρόθεσης! Όταν οι θεατές επικοινωνούν μαζί σας με ερωτήσεις σχετικά με μια ιδιοκτησία ή εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες σας, είναι μια σαφής ένδειξη ότι το Reel σας έχει απήχηση μαζί τους. Η ενθάρρυνση αυτού του είδους των αλληλεπιδράσεων είναι το κλειδί για την καλλιέργεια δυνητικών πελατών και την οικοδόμηση σχέσεων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να είστε γρήγοροι και χρήσιμοι στις απαντήσεις σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε πιθανούς πελάτες. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες τους, τόσο περισσότερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία χτίζετε.

Συναλλαγματική ισοτιμία:

Το ποσοστό μετατροπών είναι μια σημαντική μέτρηση που καταγράφει την αποτελεσματικότητα του Κυλίνδρου σας στην οδήγηση συγκεκριμένων ενεργειών, όπως η επίσκεψη σε καταχωρίσεις ακινήτων ή η αποστολή ερωτημάτων. Για να υπολογίσετε το ποσοστό μετατροπής, διαιρέστε τον αριθμό των επιθυμητών ενεργειών (π.χ. κλικ σε καταχωρίσεις ακινήτων ή ερωτήματα) με τον συνολικό αριθμό των προβολών Reel και, στη συνέχεια, πολλαπλασιάστε με το 100 για να λάβετε ένα ποσοστό.

(Συνολικές ενέργειες / Συνολικές προβολές τροχών) x 100 = Ποσοστό μετατροπής %

Αυτό το ποσοστό αντικατοπτρίζει πόσο καλά είναι το Reel σας στο να μετατρέπει τους θεατές σε δυνητικούς πελάτες αφοσίωσης. Η παρακολούθηση κυλίνδρων και η βελτίωση αυτού του ποσοστού είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας Reel και την επίτευξη των στόχων σας στον τομέα των ακινήτων. Για το πλαίσιο αναφοράς, τα ποσοστά μεταξύ 2%-5% είναι κατά μέσο όρο, 6%-9% είναι πάνω από το μέσο όρο και οτιδήποτε 10% και άνω είναι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΣ.

Έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημασία όλο αυτό; ΝΑΙ!

Σε έναν τέλειο κόσμο, όλοι όσοι βλέπουν τον λογαριασμό σας θα γίνονταν άμεσοι πελάτες και εσείς θα έπαιρνα μετρητά. Μέχρι να συμβεί αυτό, η παρακολούθηση βασικών μετρήσεων κυλίνδρων όπως η αφοσίωση, η προσέγγιση χρηστών και η μετατροπή θα είναι ο καλύτερος φίλος σας στη χρήση των κυλίνδρων Instagram για τις προσπάθειες μάρκετινγκ ακινήτων.

Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αυτές τις στρατηγικές και να παρακολουθείτε με συνέπεια την απόδοση των Reels σας. Αυτές οι μετρήσεις προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των Κυλίνδρων σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας, να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες και τελικά να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Λοιπόν, φίλε μου, ήρθε η ώρα να αναπτύξετε αυτούς τους κυλίνδρους, να παρακολουθείτε αυτές τις μετρήσεις και να παρακολουθήσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ ακινήτων να ανθίζουν. Ξεκινήστε σήμερα και ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες των Instagram Reels για την κτηματομεσιτική σας επιχείρηση!

Επιπρόσθετοι πόροι

Εκμάθηση:

Δημιουργήστε την επωνυμία σας με τον Οδηγό βήμα προς βήμα
Πώς να προσαρμόσετε και να δημοσιεύσετε κινούμενους τροχούς

Εργαλεία:

Οι αγαπημένες μας εφαρμογές βίντεο και εργαλεία για περιεχόμενο ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ποιότητας

Bir cevap yazın