Μόλις Sold Post Ιδέες για Μεσιτικά Γραφεία

3
Μόλις Sold Post Ιδέες για Μεσιτικά Γραφεία

Μόλις Sold Post Ιδέες για Μεσιτικά Γραφεία.

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι αγαπούν τις ιστορίες. Γνωρίζοντας την ιστορία οποιουδήποτε σεναρίου μας κάνει νοιάζονται για το αποτέλεσμα. Την επόμενη φορά που θα γιορτάζετε την πώληση ενός σπιτιού (συγχαρητήρια!), σκεφτείτε να μοιραστείτε την ιστορία της συναλλαγής. Αντί να μοιράζεστε ένα γενικό γραφικό «Μόλις Πωλήθηκε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντλήστε λίγη έμπνευση από αυτές τις ιδέες ανάρτησης που μόλις πωλήθηκαν για κτηματομεσίτες παρακάτω:

Από Λήξη σε Πουλήθηκε

«Ένα ακίνητο με ιστορία 6 μηνών στην αγορά και μηδενικές προσφορές. Ακούγεται σαν πρόκληση; Να πώς αλλάξαμε τα πράγματα… [Mention strategies like: Refined our pricing strategy, leveraged social media marketing, hosted themed open houses]!»

Η αγορά ήταν η καλύτερη επιλογή

«Όταν γνώρισα [Name], έψαχναν για ενοίκιο. Τώρα έχουν 10.000 δολάρια σε ίδια κεφάλαια στο σπίτι των ονείρων τους. [Share why this client decided to buy instead of rent].»

Οι ευτυχισμένοι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού

Εγγράψτε βίντεο κλιπ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας κλεισίματος και τελειώστε με μια φωτογραφία των πελατών σας να χαιρετούν και να κλείνουν την πόρτα του νέου τους σπιτιού. Μοιραστείτε για όλα όσα συμβαίνουν την ημέρα κλεισίματος.

The First-Time Buyer Journey

«15 εμφανίσεις, 5 προσφορές και 1 αποτυχημένο συμβόλαιο αργότερα – Ο αγοραστής μας έχει συμβόλαιο για το τέλειο πρώτο σπίτι του. Να τι μάθαμε τους τελευταίους δύο μήνες… [3 things you learned. For example: Patience is key, pre-approval is critical, things to look out for in showings].»

Βιτρίνα Στρατηγικής Σκηνοποίησης

«Θα με πιστέψεις αν σου έλεγα ότι είχαμε 12 προσφορές σε αυτό το σπίτι; Να πώς έγινε… [Tell us how you marketed/staged the home and what potential buyers first impressions/feedback were].»

Οραματιστείτε τη Διαδικασία

Καταγράψτε κλιπ σε όλη τη συναλλαγή και δημιουργήστε έναν κύλινδρο από την αρχή έως το τέλος της συναλλαγής και καθοδηγήστε μας σε κάθε βήμα.

Επομένως, προτού μοιραστείτε ένα άλλο γραφικό “Μόλις Πωλήθηκε”, σκεφτείτε να μοιραστείτε την ιστορία πίσω από την πώληση. Το κοινό σας (και οι πιθανοί πελάτες!) θα επενδυθεί και θα ενθουσιαστεί με τα αποτελέσματα. Μάθατε κάτι καινούργιο από αυτές τις μόλις πωλημένες ιδέες ανάρτησης για κτηματομεσίτες; Ενημερώστε μας πώς χρησιμοποιείτε την αφήγηση στο μάρκετινγκ ακινήτων στα παρακάτω σχόλια.

Η ICYMI: Coffee & Contracts είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ ακινήτων που προσφέρει πρότυπα εργαλείων και εκπαιδεύσεις σε σύγχρονους πράκτορες.

Bir cevap yazın