Λάβετε σκληρά μετρητά για το σπίτι σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη λίστα ελέγχου

4
Λάβετε σκληρά μετρητά για το σπίτι σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη λίστα ελέγχου

Η ζωή έχει την τάση να μας πετάει κάθε τόσο – συνήθως στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Αυτά τα curveballs μπορεί να απαιτούν να τελειώσουμε τη ζωή μας και να κάνουμε δραστικές αλλαγές, όπως να πουλήσουμε τα σπίτια μας και να μετακομίσουμε σε άλλη χώρα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Φυσικά, υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα έπρεπε να πουλήσει γρήγορα τα σπίτια του.

Εάν βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση, ακολουθεί μια λίστα ελέγχου που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας γρήγορα και τελειώνει με μετρητά στο χέρι σας!

1. Ζητήστε προσφορά

Η τυπική πώληση στο σπίτι απαιτεί πολλή προετοιμασία και προετοιμασία. Όλη αυτή η προσπάθεια και θα μπορούσε να πάρει ακόμα λίγο χρόνο για να δείξει ενδιαφέρον ο κόσμος. Ωστόσο, εάν πουλάτε με μετρητά, μπορείτε να ορίσετε μια τιμή για το σπίτι σας χωρίς να κάνετε καμία εργασία εκ των προτέρων. Ένας αγοραστής με μετρητά καταλαβαίνει ότι αγοράζει το σπίτι ως έχει και δεν θα γίνουν επισκευές.

2. Αξιολόγηση κατ’ οίκον

Ακόμα κι αν έχετε έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή που είναι πρόθυμος να πληρώσει μετρητά για το ακίνητό σας, θα εξακολουθεί να θέλει να κοιτάξει το σπίτι. Θα έρθουν στο σπίτι (ή μπορεί να στείλουν έναν εκπρόσωπο) και θα δουν πόσο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για το σπίτι σας.

3. Αναθεώρηση της σύμβασης

Αν ο αγοραστής του αρέσει αυτό που βλέπει και υποβάλει μια προσφορά, θα θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε τους όρους της σύμβασης και την τιμή πριν αποδεχτείτε την προσφορά του.

4. Απόδειξη κεφαλαίων

Μαζί με την προσφορά, ο πιθανός αγοραστής σας θα πρέπει να υποβάλει και απόδειξη χρηματικών ποσών. Εάν δεν το κάνουν, ζητήστε τους το έγγραφο απόδειξης χρηματικών ποσών γιατί θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχουν πραγματικά τα χρήματα για να περάσουν τη συναλλαγή.

5. Ενδέχεται να απαιτούνται επιθεωρήσεις και αξιολογήσεις

Ακριβώς επειδή ένας αγοραστής καταλαβαίνει ότι αγοράζει το σπίτι ως έχει, μπορεί να θέλει ακόμα να κάνει επιθεώρηση σπιτιού και εκτίμηση Έγινε. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το ποιος αγοράζει το ακίνητο και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής του.

6. Γρήγορα κλεισίματα

Μια κανονική συναλλαγή ακινήτων διαρκεί συνήθως 54 ημέρες για να κλείσει με ένα δάνειο. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο αγοραστής έχει μετρητά στη διάθεσή του και δεν περιμένετε σε μια εταιρεία στεγαστικών δανείων, αυτό το χρονικό πλαίσιο μειώνεται σημαντικά. Μια πώληση σε μετρητά θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε μόλις δύο εβδομάδες!

7. Αναζήτηση τίτλου

Ένα από τα αναπόφευκτα βήματα της πώλησης ενός σπιτιού είναι η ολοκλήρωση μιας αναζήτησης τίτλου προτού οριστικοποιηθεί η πώληση. Ο σκοπός μιας αναζήτησης τίτλου είναι να βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο είναι δωρεάν και ξεκάθαρο για να πωληθεί σε κάποιον νέο. Η έρευνα θα αποκαλύψει εάν υπάρχουν εμπράγματα βάρη ή αποφάσεις κατά του ακινήτου… Και αν υπάρχουν, αυτό θα εμποδίσει την πώληση να προχωρήσει μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα.

8. Ημέρα πληρωμής!

Μετά τις επιθεωρήσεις, τις διαπραγματεύσεις για την τιμή (αν υπάρχει), την αναζήτηση τίτλου έχουν ολοκληρωθεί και οι συμβάσεις έχουν υπογραφεί, ήρθε η ώρα να πληρωθείτε! Ο αγοραστής θα στείλει τα χρήματα στον λογαριασμό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε τη νέα σας περιπέτεια στη ζωή.

Περίμενε!  Διαβάστε αυτό πριν πουλήσετε το σπίτι σας με μετρητά
Παρέχεται από Περίμενε! Διαβάστε αυτό πριν πουλήσετε το σπίτι σας με μετρητά
Bir cevap yazın