Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας

1
Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας

Αυτή η ανάρτηση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 9.4.18 και έκτοτε έχει ενημερωθεί με πρόσθετες πληροφορίες και συνδέσμους/διαφημίσεις συνεργατών.

Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας

Όταν είστε μια οικογένεια που λατρεύει τα ταξίδια μαζί με κάθε ευκαιρία, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε μερικές εκπληκτικές αναμνήσεις μαζί. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο είτε να παραμείνετε σε κοντινές εκδρομές, κάθε ταξίδι μακριά είναι τόσο πολύτιμο όσο το προηγούμενο. Δεν θα συμφωνούσατε;

Αλλά το να ταξιδεύεις τόσο συχνά μπορεί να γίνει ακριβό, ειδικά όταν είσαι μια αυξανόμενη οικογένεια. Εμπιστέψου με. Ξέρω.

Σημαίνει ότι μερικές φορές δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πάτε κάπου καινούργιο και να σημειώσετε μια άλλη τοποθεσία στη λίστα κάδου τόσο γρήγορα.

Ευτυχώς, δεν είναι αδύνατο να δημιουργήσετε κάποια επιπλέον χρήματα για τις αποδράσεις σας, καθώς υπάρχουν αμέτρητες ιδέες στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε όταν χρηματοδοτείτε το επόμενο ταξίδι των ονείρων σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές.

Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας (3)

Ακολουθήστε τα προγράμματα αποταμίευσης

Τα χρήματα μπορεί να είναι σφιχτά σε μια οικογένεια, πράγμα που σημαίνει ότι σπάνια περισσεύει για χρήση στις διακοπές. Ωστόσο, υπάρχουν οικογένειες εκεί έξω από οποιοδήποτε οικονομικό υπόβαθρο που το βρίσκουν εύκολο αποθέστε μικρά χρηματικά ποσά κάθε μήνα για τη χρηματοδότηση ειδικών ξεναγήσεων.

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι να αποθηκεύετε όλα τα ανταλλακτικά που έχετε κάθε μέρα και να τα βάζετε σε ένα βάζο που δεν ανοίγει. Στο τέλος μιας επιλεγμένης περιόδου, μπορείτε να το μεταφέρετε στην τράπεζα για κατάθεση.

Θα πιστεύατε ότι αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούσαμε όταν η οικογένειά μας ταξίδεψε στον Καναδά για πρώτη φορά όταν ήμασταν μικροί;

Άλλοι προτιμούν να βάζουν χρήματα από τον μισθό τους κάθε μήνα σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου, όπου μπορείτε να εισπράξετε τους τόκους όταν βγάζετε τα χρήματα.

Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας (3)

Ξεκινήστε τις συναλλαγές

Αυτό θα χρειαστεί ένα νέο σύνολο δεξιοτήτων εάν δεν το έχετε ήδη. Να είστε ανοιχτοί στη μάθηση. Οι επενδύσεις και οι συναλλαγές ήταν παραδοσιακά προσβάσιμες μόνο σε άτομα που έχουν εσωτερικές γνώσεις για το χρηματιστήριο.

Τα τελευταία χρόνια, όλα αυτά έχουν αλλάξει.

Με την εμφάνιση νέων τοποθεσιών και εφαρμογών, οι τακτικοί άνθρωποι μπορούν να διαπιστώσουν ότι μπορούν να κάνουν μηνιαίες αποδόσεις στις συναλλαγές με πολύ μικρό κίνδυνο. Στην πραγματικότητα, πλατφόρμες όπως το thinkorswim έχουν μερικές εξαιρετικές συμβουλές και μικρές χρεώσεις συναλλαγών για όσους θέλουν να ξεκινήσουν. thinkorswim fees forex μπορεί να σταθμιστεί online πριν κάνετε την πρώτη σας συναλλαγή.

Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας

Πουλήστε ανεπιθύμητα αγαθά

Πολλά οικογενειακά νοικοκυριά έχουν ακαταστασία στο σπίτι τους που είναι πιο πολύτιμη από ό,τι νομίζουν. Όταν δεν χρειάζεστε πλέον αυτά τα αντικείμενα ή είστε διατεθειμένοι να τα θυσιάσετε για να χρηματοδοτήσετε το επόμενο ταξίδι σας, είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε να τα πουλάτε για να βγάλετε κάποια χρήματα.

Ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με κρατώντας μια αυλή πώληση, όπου μπορείτε να λάβετε άμεσα μετρητά από γείτονες που αγαπούν τα αντικείμενά σας. Εάν προτιμάτε να έχετε υψηλότερο κέρδος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το eBay για να πουλήσετε τα προϊόντα σας και το Etsy εάν ​​θέλετε να πουλάτε χειροποίητες χειροτεχνίες σε πρόθυμους αγοραστές.

Κορυφαίοι τρόποι χρηματοδότησης των οικογενειακών ταξιδιών σας

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη χώρα σας

Οι άνθρωποι συνήθως κοιτάζουν πέρα ​​από την πατρίδα τους όταν αναζητούν το επόμενο μέρος για να πάνε. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο κόστος αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς και σε αύξηση της τιμής που πληρώνετε για ταξιδιωτική ασφάλιση.

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να εξερευνήσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να τα αξιοποιείτε στο έπακρο σχεδιάζοντας ταξίδια σε παρθένες παραλίες, πανύψηλα βουνά ή πόλεις γεμάτες δραστηριότητες, τα οποία θα σας μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο για πιο λιγο.

Bir cevap yazın