Η Δύναμη του Email Marketing στο Real Estate

4
Η Δύναμη του Email Marketing στο Real Estate
email marketing, μάρκετινγκ ακινήτων

Τα κατάφερες! Όλο το μάρκετινγκ του Instagram έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε συνδρομητές email, αλλά τώρα τι; Τώρα μπαίνουμε στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ εκείνοι οι οπαδοί που ασχολήθηκαν.

Το email marketing έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για τους κτηματομεσίτες. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία οδηγεί τις προσπάθειες μάρκετινγκ, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επιχείρησή σας στον τομέα των ακινήτων. Είναι ένα κανάλι μάρκετινγκ που σας επιτρέπει να στοχεύσετε αποτελεσματικά το κοινό σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να δημιουργήσετε μόνιμες σχέσεις με τους πελάτες.

Η βιομηχανία ακινήτων είναι δυναμική και η παραμονή μπροστά στο παιχνίδι απαιτεί μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ. μάρκετινγκ μέσω email, όταν εκτελείται αποτελεσματικά, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τους κτηματομεσίτες. Εδώ, θα εμβαθύνω στις στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε στο μάρκετινγκ μέσω email για ακίνητα.

Το μάρκετινγκ μέσω email ως βασικό συστατικό της στρατηγικής μάρκετινγκ ακινήτων σας

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι κάτι περισσότερο από την απλή αποστολή περιστασιακών ενημερωτικών δελτίων. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας συστηματικής προσέγγισης για να προσεγγίσετε το κοινό σας, να αυξήσετε την αφοσίωση και, τελικά, να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Ως κτηματομεσίτης, η ενσωμάτωση του μάρκετινγκ μέσω email στη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα αξιοσημείωτος Αποτελέσματα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του email marketing είναι η ικανότητά του να παραδίδει εξατομικευμένα μηνύματα απευθείας στα εισερχόμενα του κοινού σας. Είτε προωθείτε ανοιχτά σπίτια, προβάλλετε νέες καταχωρίσεις ακινήτων ή παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες για την αγορά, το μάρκετινγκ μέσω email σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του αναγνώστη.

Σκεφτείτε αυτό ως «να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή» ανά πάσα στιγμή για ανοιχτή επικοινωνία. Ιδανικά, ο στόχος εδώ είναι να εργαστείτε για την οικοδόμηση σχέσεων και ΟΧΙ για την πώληση.

Ενίσχυση των ποσοστών ανοίγματος και αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

Για επιτυχημένες καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email, είναι απαραίτητο να εστιάσετε στη βελτίωση των αναλογιών ανοίγματος και αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR). Τα υψηλότερα ποσοστά ανοίγματος υποδηλώνουν ότι οι αναγνώστες σας βρίσκουν τα email σας αρκετά ελκυστικά για να ανοίξουν, ενώ ένα υψηλότερο CTR σημαίνει ότι αναλαμβάνουν δράση με βάση το περιεχόμενο του email σας.

Για να ενισχύσετε τα ανοικτά επιτόκια, εξετάστε τις ακόλουθες στρατηγικές:

 • Συναρπαστικές θεματικές γραμμές: Δημιουργήστε θεματικές γραμμές που κεντρίζουν την περιέργεια και προσφέρουν αξία. Αποφύγετε spammy ή παραπλανητικές γραμμές θέματος που μπορεί να αποτρέψουν τους αναγνώστες από το να ανοίξουν τα email σας.
 • Τμηματοποιήστε το κοινό σας: Η τμηματοποίηση της λίστας email σας επιτρέπει να στέλνετε στοχευμένο περιεχόμενο σε συγκεκριμένες ομάδες αναγνωστών. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αγοραστές σπιτιού για πρώτη φορά και ένα άλλο σύνολο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πωλητές που θέλουν να καταγράψουν τα ακίνητά τους.
 • Βελτιστοποίηση χρόνων αποστολής: Δώστε προσοχή στον χρόνο αποστολής των email σας. Πειραματιστείτε με διαφορετικές ημέρες και ώρες για να προσδιορίσετε πότε το κοινό σας είναι πιο ενεργό και πιθανό να αλληλεπιδράσει με τα email σας.
 • Βελτιστοποίηση για κινητά: Βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι φιλικά προς κινητά. Με αυξανόμενο αριθμό ατόμων που ελέγχουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις κινητές συσκευές τους, Ο σχεδιασμός με απόκριση είναι ζωτικής σημασίας.
 • Δοκιμή A/B: Δοκιμάζετε συνεχώς διαφορετικά στοιχεία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως γραφικά, αντιγραφή και παροτρύνσεις για δράση. Η δοκιμή A/B μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι έχει καλύτερη απήχηση στο κοινό σας.

Για τη βελτίωση των αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων:

 • Εκκαθάριση παρότρυνσης για δράση (CTA): Τα email σας θα πρέπει να έχουν ένα σαφές και συναρπαστικό CTA που ενθαρρύνει τους αναγνώστες να προβούν στην επιθυμητή ενέργεια, είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό προβολής ενός ακινήτου είτε για εγγραφή σε ένα ενημερωτικό δελτίο.
 • Ελκυστικό περιεχόμενο: Παρέχετε πολύτιμο και σχετικό περιεχόμενο στα email σας. Χρησιμοποιήστε ελκυστικά γραφικά, όπως εικόνες υψηλής ποιότητας και εικονικές περιηγήσεις, για να προβάλετε αποτελεσματικά τις ιδιότητες.
 • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Συμπεριλάβετε κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα email σας για να ενθαρρύνετε τους παραλήπτες να σας ακολουθούν στις κοινωνικές πλατφόρμες, επεκτείνοντας την απήχησή σας. *Γεια σου, Instagram!
 • Εξατομίκευση: Εξατομικεύστε το περιεχόμενο του email σας με βάση τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις του αναγνώστη σας. Χρησιμοποιήστε το μικρό τους όνομα και προσφέρετε προτάσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά τους.
 • Τμηματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τμηματοποιήστε τη λίστα email σας για να στείλετε στοχευμένο περιεχόμενο. Η τμηματοποίηση σάς επιτρέπει να στέλνετε πολύ σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συγκεκριμένες ομάδες, αυξάνοντας τις πιθανότητες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στην επιχείρησή σας στον τομέα των ακινήτων οδηγώντας δυνητικούς πελάτες, καλλιεργώντας τις σχέσεις με τους πελάτες και αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Η εφαρμογή αυτών των στρατηγικών για επιτυχημένες καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email μπορεί σημαντικά επηρεάζουν τη στρατηγική μάρκετινγκ ακινήτων και σας βοηθούν να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Ενσωμάτωση εικονικών περιηγήσεων στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Στον κόσμο του μάρκετινγκ ακινήτων, τα γραφικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση της προσοχής των πιθανών αγοραστών. Οι εικονικές περιηγήσεις, ειδικότερα, έχουν αλλάξει το παιχνίδι. Η ενσωμάτωση εικονικών περιηγήσεων στις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να προσφέρει μια δυναμική και καθηλωτική εμπειρία για το κοινό σας.

Όταν στέλνετε καταχωρίσεις ακινήτων σε πιθανούς αγοραστές, σκεφτείτε να συμπεριλάβετε συνδέσμους για εικονικές περιηγήσεις στα email σας. Αυτό επιτρέπει στους παραλήπτες να εξερευνήσουν ακίνητα από την άνεση των σπιτιών τους, παρέχοντας μια γεύση του τι υπάρχει κατά τη διάρκεια ανοιχτών κατοικιών ή παραστάσεων.

Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την ενίσχυση του μάρκετινγκ μέσω email

*Αχχ… Μουσική στ’ αυτιά μου… Το μάρκετινγκ μέσω email και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ισχυρά εργαλεία από μόνα τους, αλλά όταν χρησιμοποιούνται μαζί, μπορούν να ενισχύσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Ακολουθούν τρόποι για να αξιοποιήσετε τη συνέργεια μεταξύ email και social media:

 • Διασταυρούμενη προώθηση: Συμπεριλάβετε κουμπιά και συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα email σας, ενθαρρύνοντας τους αναγνώστες να ακολουθούν τα κοινωνικά προφίλ σας. Ομοίως, προωθήστε τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στις κοινωνικές πλατφόρμες σας για να επεκτείνετε τη λίστα συνδρομητών email σας.
 • Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστη: Ενθαρρύνετε τους πελάτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρουσιάζουν το περιεχόμενό τους στα email σας. Όχι μόνο παρέχει κοινωνική απόδειξη, αλλά και προσελκύει το κοινό σας.
 • Συνεπής επωνυμία: Διατηρήστε σταθερή επωνυμία στα πρότυπα email και στα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η οπτική συνέπεια ενισχύει την ταυτότητα της επωνυμίας σας και ενισχύει την αναγνώριση μεταξύ του κοινού σας.
 • Αποκλειστικές Προσφορές: Επιβραβεύστε τους συνδρομητές email σας με αποκλειστικές προσφορές ή περιεχόμενο που προωθείται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η προσέγγιση δίνει κίνητρα στους ανθρώπους να εγγραφούν στα email σας και να ασχοληθούν με το κοινωνικό σας περιεχόμενο.

Εξατομικευμένες στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω email

Η εξατομίκευση είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του επιτυχημένου email marketing. Περιλαμβάνει την προσαρμογή του περιεχομένου email σας σε μεμονωμένους αναγνώστες με βάση τις προτιμήσεις, τη συμπεριφορά και τις αλληλεπιδράσεις τους με τα email σας. Δείτε πώς μπορείτε να εξατομικεύσετε τα email μάρκετινγκ ακινήτων:

 1. Χρησιμοποιήστε το όνομα του παραλήπτη: Ξεκινήστε τα email σας με έναν εξατομικευμένο χαιρετισμό που περιλαμβάνει το όνομα του αναγνώστη. Προσθέτει μια ανθρώπινη πινελιά και κάνει το email να αισθάνεται πιο προσαρμοσμένο.
 2. Στόχευση συμπεριφοράς: Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά του αναγνώστη, όπως τις ιδιότητες για τις οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον ή τον τύπο περιεχομένου με το οποίο αλληλεπιδρούν. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να στείλετε σχετικές καταχωρίσεις ακινήτων και συστάσεις.
 3. Καμπάνιες σταγόνας: Εφαρμόστε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σταγόνας που παραδίδουν μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καμπάνια για όσους αγοράζουν σπίτι για πρώτη φορά, η οποία παρέχει πληροφορίες και καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας αγοράς.
 4. Κατάτμηση: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τμηματοποιήστε τη λίστα email σας σε ξεχωριστές ομάδες με βάση κριτήρια όπως η τοποθεσία, ο τύπος ιδιοκτησίας ή το στάδιο ταξιδιού του αγοραστή. Στείλτε περιεχόμενο που να ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε ομάδας.
 5. Εξατομικευμένες προτάσεις: Παρέχετε εξατομικευμένες προτάσεις ιδιοκτησίας με βάση τις προηγούμενες αναζητήσεις ή τις αλληλεπιδράσεις του αναγνώστη. Επισημάνετε ιδιότητες που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις τους.

Το πλεονέκτημα της κινητής τηλεφωνίας στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακινήτων

Το σύγχρονο κοινό επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο στα κινητά και βασίζεται σε smartphone και tablet για επικοινωνία και πληροφορίες. Η στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτήν τη νοοτροπία που αφορά το κινητό. Βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι βελτιστοποιημένα για κινητές συσκευές ώστε να προσεγγίζουν ένα ευρύτερο κοινό αποτελεσματικά.

 • Responsive Design: Χρησιμοποιήστε αποκριτικά πρότυπα email που προσαρμόζονται σε διάφορα μεγέθη οθόνης και προσανατολισμούς. Αυτό διασφαλίζει ότι τα email σας εμφανίζονται σωστά τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε κινητές συσκευές.
 • Περιεχόμενο φιλικό προς κινητά: Διατηρήστε το περιεχόμενο του email σας συνοπτικό και με δυνατότητα σάρωσης. Χρησιμοποιήστε μικρότερες παραγράφους, κουκκίδες και συναρπαστικά γραφικά για να προσελκύσετε τους αναγνώστες από κινητά.
 • Κουμπιά με δυνατότητα κλικ: Βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά και οι σύνδεσμοι στα email σας είναι αρκετά μεγάλα ώστε να πατάτε εύκολα στις οθόνες των κινητών. Δοκιμάστε όλους τους συνδέσμους για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά.
 • Σύντομες γραμμές θέματος: Δημιουργήστε σύντομες γραμμές θέματος που μεταφέρουν τον σκοπό και την αξία του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες κινητών συχνά αποφασίζουν αν θα ανοίξουν ένα email με βάση τη σαφήνεια της γραμμής θέματος.

Αγκαλιάζοντας τη βελτιστοποίηση για κινητά, βελτιώνετε την εμπειρία χρήστη για τους αναγνώστες που έχουν πρόσβαση στα email σας στα smartphone και τα tablet τους. Αυτό, με τη σειρά του, ενισχύει την αφοσίωση και την πιθανότητα επίτευξης των στόχων μάρκετινγκ μέσω email.

Χτίστε Σχέσεις ΠΑΝΤΑ

Το μάρκετινγκ μέσω email παραμένει ένα ισχυρό εργαλείο για τους κτηματομεσίτες που επιδιώκουν να οδηγήσουν σε δυνητικούς πελάτες, να καλλιεργήσουν τις σχέσεις με τους πελάτες και να ανυψώσουν την προβολή της επωνυμίας τους. Με εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στρατηγική τμηματοποίηση και εστίαση στην ενίσχυση των ποσοστών ανοίγματος και των αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες του μάρκετινγκ μέσω email στον ανταγωνιστικό κλάδο των ακινήτων.

Δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε; Είναι εντάξει! Εγγραφείτε στο Coffee Drip όπου όχι μόνο μοιράζομαι στρατηγικές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά καλύπτουμε ιδέες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Bir cevap yazın