Ελάτε GROW μαζί μας, θα εξασφαλίσουμε την αυξανόμενη επιτυχία σας.

Ελάτε GROW μαζί μας, θα εξασφαλίσουμε την αυξανόμενη επιτυχία σας.

Αυτή είναι μια ιστορία δύο καλλιεργητών, που ξεκίνησαν και οι δύο σε παρόμοιες συνθήκες. Ωστόσο, τα έργα τους είχαν πολύ διαφορετικές τροχιές.

Καλλιεργητής 1, αφού μας ζήτησε μια προσφορά, αποφάσισε να φτιάξει το Υδροπονικό του σύστημα. Πεπεισμένος ότι η έρευνα στο διαδίκτυο θα τον καθοδηγούσε στην επιτυχία του.

Καλλιεργητής 2, αποφάσισε να αγοράσει ένα από τα ημιεμπορικά υδροπονικά μας συστήματα. Μεγαλώνουμε με όλους τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε την επιτυχία τους και αφιερώσαμε αφιερωμένο χρόνο στην καθοδήγηση, συμβουλές και αναβάθμιση του Grower 2. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, είχε μια επιτυχημένη πρώτη παραγωγή του Basil & Rocket.

Η 2η σοδειά του μπιζελιού πολλαπλασιάστηκε αμέσως μετά. Τους επόμενους μήνες, αυτή η νόστιμη σοδειά συγκομίστηκε προμηθεύοντας τοπικά καταστήματα και εστιατόρια. Τώρα σχεδόν 9 μήνες μετά, Καλλιεργητής 2 έχει τέτοια ζήτηση για τα υδροπονικά φρέσκα προϊόντα του που αναγκάζονται να επεκταθούν σε δύο εμπορικά θερμοκήπια 10 x 30m εξοπλισμένα με τα υδροπονικά μας συστήματα.

Καλλιεργητής 1, δεν έχει ακόμη επιτυχία και μας τηλεφώνησε αυτή την εβδομάδα για συμβουλές.

Μερικές φορές δοκιμασμένο και δοκιμασμένο είναι η καλύτερη επιλογή.

[email protected]

αποποίηση ευθύνης: όλες οι μεταβλητές λαμβάνονται υπόψη

Διαβάστε περισσότερα  Γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την επίλυση προβλημάτων στον κήπο