Πώς να φτιάξετε ένα φόρεμα για μαξιλαροθήκη

Φόρεμα μαξιλαροθήκης DIY

Έχετε παλιές μαξιλαροθήκες; Τι θα λέγατε να τα κάνετε αυτά όμορφα diy φορέματα μαξιλαροθήκης για τα πιτσιρίκια. Μην ανησυχείτε για το χρόνο, αυτοί δεν καταλαμβάνουν πάρα πολύ. Πριν ασχοληθούμε με αυτό, μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε να ράψετε αυτές τις diy επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες μικροκυμάτων, αυτήν την diy ποδιά συλλογής αυγών και αυτήν την diy υφασμάτινη ντουλάπα ασφαλή από προηγούμενες αναρτήσεις.

Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα μοτίβα ραπτικής για αρχάριους. Όποιος έχει ραπτομηχανή θα πρέπει να μπορεί να ράψει εύκολα ένα φόρεμα. Αν αναρωτιέστε την προέλευση του ονόματος, αρχικά αυτά τα φορέματα φτιάχτηκαν και μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν από μαξιλαροθήκες. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μέθοδος ole school ήταν πολύ πιο απλήκαθώς δεν χρειαζόταν πολύ κόψιμο και ράψιμο.

Πώς να φτιάξετε ένα φόρεμα για μαξιλαροθήκηΠώς να φτιάξετε ένα φόρεμα για μαξιλαροθήκη

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Θα χρειαστεί να μετρήσετε το ύφασμά σας και να κόψετε τα απαιτούμενα κομμάτια χρησιμοποιώντας το σχέδιο που παρέχεται. Στη συνέχεια, κόψτε τις τρύπες του βραχίονα και μετά αρχίστε να ράβετε τα κομμάτια σας μεταξύ τους. Με το μεγαλύτερο μέρος του φορέματος ραμμένο μαζί, μπορείτε να αρχίσετε να ράβετε τη ζώνη στη θέση της.

Χρησιμοποιήστε τη διπλή ταινία πόλωσης για να ολοκληρώσετε τις οπές του βραχίονα. Ολοκληρώστε φτιάχνοντας το περίβλημα στο επάνω μέρος, περνώντας την κορδέλα σας, κόβοντάς το και στερεώνοντάς το στη θέση του με μια βελονιά στο πίσω μέρος.

Μπορείς λάβετε το πλήρες μοτίβο και τις οδηγίες στο Καρέκλα Polkadot blog εδώ…

Μοτίβο φόρεμα μαξιλαροθήκης DIY

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να ράψετε: Φόρεμα μαξιλαροθήκης DIY με δωρεάν σχέδιο…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να ράψετε ένα φόρεμα με μαξιλαροθήκη | Δύο σεμινάρια για αρχάριους…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Μοτίβο φόρεμα μαξιλαροθήκη | Δωρεάν μοτίβο φορέματος για κορίτσια….

———————- Διαφήμιση ———————-

Διαβάστε περισσότερα  Πράσινες τάσεις κτιρίων και νέα σπίτια