Λογισμικό λογιστικής Clear Books Online: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων εργάζονται πολύ σκληρά για να διασφαλίσουν ότι τα οικονομικά τους διατηρούνται σε τάξη, αλλά με το ηλεκτρονικό λογιστικό λογισμικό Clear Books, μπορούν να χαλαρώσουν λίγο. Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια τεράστια γκάμα οικονομικών και λογιστικών αναγκών, βοηθώντας τις μικρές επιχειρήσεις να παρακολουθούν τη μισθοδοσία τους, τους φόρους και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά το λογιστικό λογισμικό για λογιστές, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενους, αλλά η Clear Books κερδίζει όνομα μεταξύ των λογιστών και των επιχειρήσεων – να γιατί.

Λογισμικό λογιστικής Clear Books Online: Τι πρέπει να γνωρίζετεΛογισμικό λογιστικής Clear Books Online: Τι πρέπει να γνωρίζετε

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Τι μπορούν να κάνουν τα Clear Books;

Το Clear Books διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές, χρήσιμες λειτουργίες για λογιστές ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Το διαδικτυακό λογιστικό λογισμικό μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τυχόν λογαριασμούς ή αγορές, να δημιουργείτε τιμολόγια και υπενθυμίσεις πληρωμών, να εισάγετε αυτόματα τραπεζικές συναλλαγές, να παρακολουθείτε τον ΦΠΑ και να υποβάλλετε δηλώσεις ΦΠΑ ηλεκτρονικά, να δημιουργείτε αναφορές διαχείρισης, να διαχειρίζεστε απαιτήσεις CIS, να δημιουργείτε πληρωμές μερισμάτων, να παρακολουθείτε περιουσιακά στοιχεία , ελέγξτε τα φύλλα χρόνου, παρακολουθήστε το απόθεμα και ακόμη και πληρώστε λογαριασμούς.

Το λογισμικό είναι φτιαγμένο με γνώμονα την ευκολία, και έτσι συνοδεύεται και από κάθε συνδρομή στο Clear Books Clear Books Mobile, μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και λογιστές να ελέγχουν τα οικονομικά τους εν κινήσει. Οι χρήστες του Clear Books μπορούν επίσης να μοιράζονται τις πληροφορίες τους με λογιστές και συνεργάτες εύκολα και δωρεάν, διευκολύνοντάς τους να λάβουν βοήθεια για τη διαχείριση των οικονομικών τους. Η ομάδα Clear Books προσφέρει επίσης δωρεάν ηλεκτρονική και τηλεφωνική υποστήριξη στους πελάτες της, η οποία παρέχεται από την εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης πελατών της.

Διαβάστε περισσότερα  Βασική φροντίδα κατσίκας μετά το πλάκα

Πώς διαφέρει το Clear Books από άλλο διαδικτυακό λογιστικό λογισμικό;

Εύκολο στη χρήση και καλοσχεδιασμένο

Η Clear Books είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες τήρησης βιβλίων, σύμφωνα με Λογιστές Auditox. Περιέγραψαν το λογισμικό ως «απλό και διαισθητικό», εξηγώντας ότι η διεπαφή χρήστη του λογισμικού είναι εύκολη στην πλοήγηση. Οι λογιστές συνέχισαν λέγοντας ότι το λογισμικό καθιστά απίστευτα εύκολη τη δημιουργία αναφορών και ότι στοχεύει σαφώς σε μικρές επιχειρήσεις. Το λογισμικό έχει ευέλικτες λογιστικές περιόδους και επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τα συστήματα ΦΠΑ χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Το λογισμικό είναι κατασκευασμένο από ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, και έτσι γνωρίζει καλά το κοινό του. Πολύ πίσω όταν, το 2008, ο Tim Fouracre ξεκίνησε την Clear Books. Τότε δούλευε σε μια ομάδα ατόμων, από το σπίτι. Τώρα αυτός και η ομάδα του χρησιμοποιούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να διευκολύνουν τη λογιστική για όσους αγωνίζονται να διαχειριστούν τα οικονομικά τους.

HMRC Αναγνωρισμένη

Το Clear Books είναι ένα αναγνωρισμένο λογισμικό στο HMRC MTD Πρόγραμμα (Making Tax Digital).

Πληθώρα Χαρακτηριστικών

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που θέτει το Clear Books εκτός από άλλα διαδικτυακά λογιστικά λογισμικά είναι ότι έχει έναν γελοίο αριθμό δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες στους χρήστες του. Οι πελάτες του Clear Books όχι μόνο απολαμβάνουν την προαναφερθείσα σειρά προνομίων, αλλά μπορούν επίσης να επωφεληθούν από:

Ενσωματώσεις τρίτων

Το Clear Books επιτρέπει στους πελάτες να εισάγουν ενσωματώσεις και πρόσθετα τρίτων από HMRC, Stripe, Dext, Plaid, PayPal, iPages, Revolut, Metro Bank και Capitalise.

Αυτά τα πρόσθετα επιτρέπουν στους πελάτες του Clear Books να προσαρμόζουν το διαδικτυακό λογιστικό λογισμικό ώστε να ταιριάζει με τις ακριβείς επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα  Συμβουλές & Τεχνικές για νόστιμα αποτελέσματα

Φορολογική Διαχείριση

Δεδομένου ότι το Clear Books έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις μικρές επιχειρήσεις, το λογισμικό είναι εξαιρετικό για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων αυτοαξιολόγησης. Το λογισμικό θα διατηρήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι εργοδότες ή οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων για να καταθέσουν τους φόρους τους σε ένα μέρος, απλοποιώντας τη διαδικασία και καθιστώντας την σημαντικά απλούστερη.

Διαχείριση φύλλου χρόνου

Το Clear Books επιτρέπει ακόμη και στους πελάτες να προσθέτουν τα δικά τους φύλλα χρόνου στο λογισμικό και να χρησιμοποιούν τα φύλλα χρόνου για να δημιουργούν τιμολόγια με επαγγελματική εμφάνιση για τους πελάτες τους, τα οποία μπορούν να τα κατεβάσουν σε PDF.

Δεδομένα και αναφορές σε πραγματικό χρόνο

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα σχετικά με τη διαχείριση της μισθοδοσίας, των φόρων, των εξόδων και των οικονομικών γενικά είναι η εργασία με ελαφρώς ξεπερασμένα δεδομένα. Αλλά με το Clear Books, τα στοιχεία ενημερώνονται και αναφέρονται σε πραγματικό χρόνο. Ξέρετε λοιπόν ότι όποια πληροφορία βρίσκεται μπροστά σας είναι αληθινή για εκείνη τη στιγμή.

Και πολλά άλλα…

Το Clear Books συνεχίζει να εκπλήσσει τους λογιστές και τις μικρές επιχειρήσεις με τα χαρακτηριστικά του, όπως ειδοποιήσεις, παρακολούθηση δραστηριοτήτων, βάσεις δεδομένων επαφών, λογισμικό τιμολόγησης έκτακτης ανάγκης, επεξεργασία πιστωτικών καρτών, προσαρμόσιμες αναφορές, αποθήκευση εγγράφων, διαχείριση εγγράφων και πολλά άλλα.

Το λογισμικό επιτρέπει στους εργοδότες να διαχειρίζονται τις άδειες εργαζομένων, τις αμοιβές των εργαζομένων και να υποβάλλουν δηλώσεις απευθείας όλα σε ένα μέρος, με μια διεπαφή που απομακρύνει το άγχος από τους φόρους και τη μισθοδοσία. Και το κάνει, ενώ παρέχει επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από μια φιλική ομάδα υποστήριξης πελατών που απλώς περιμένει να βοηθήσει τους πελάτες που αγωνίζονται.

Διαβάστε περισσότερα  Κατσίκες Διασποράς (Δύο Μέθοδοι) - Καλύτερες Κότες & Κήποι

Τι σκέφτονται οι πελάτες για τα Clear Books;

Συντριπτικά, όσοι χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό λογιστικό λογισμικό Clear Books φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Μεταξύ της προσωπικής πινελιάς που προσφέρει η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών και του πόσο απλή είναι η πλοήγηση στην εφαρμογή και το λογισμικό, είναι εύκολο να δείτε πώς το Clear Books έγινε δημοφιλές λογισμικό λογιστικής.

Ο ιστότοπος της Clear Books είναι γεμάτος θετικές κριτικές από εταιρείες, αλλά βαθμολογούν επίσης υψηλά εκτός του δικού τους ιστότοπου. Έχουν βαθμολογία 4,8 αστέρων στο TrustPilot, με μόνο 1 αρνητική κριτική και βαθμολογούνται με 4,7 και 4,5 στα 5 αστέρια σε άλλους ιστότοπους κριτικών.

Πόσο κοστίζουν τα Clear Books;

Το Clear Books έχει δύο διαφορετικές συνδρομές. Μετά τη δωρεάν δοκιμή σας, μπορείτε να εγγραφείτε στο Small πακέτο τους, το οποίο περιλαμβάνει δημιουργό τιμολογίων, παρακολούθηση λογαριασμών, παρακολούθηση αποδείξεων, ροές τραπεζών, αναφορές, εργαλείο μερισμάτων και λογιστική έργων – όλα με 6 £ το μήνα για τους πρώτους 3 μήνες.

Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το πακέτο Large, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα διαθέτει το μικρό πακέτο, συν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ. Η μεγαλύτερη συνδρομή προσφέρει επίσης επιλογές CIS και πολλαπλών νομισμάτων. Το μεγάλο πακέτο θα κοστίσει στις επιχειρήσεις μόνο 13 £ το μήνα με μηνιαία χρέωση για τους πρώτους 3 μήνες.

Και τα δύο πακέτα Παρέχετε επίσης τη δυνατότητα προσθήκης μιας δωρεάν δοκιμής 30 ημερών του Payrollεπιτρέποντας στην επιχείρηση να προσθέσει απεριόριστους υπαλλήλους.

———————- Διαφήμιση ———————-