Σπιτικά τυρόπηγμα Squeaky

Σπιτικά τυρόπηγμα Squeaky

Τρίξιμο, τρίξιμο πάει το τυρόπηγμα! Ναι, στην πραγματικότητα τρίζουν, εξ ου και το όνομα. Αλλά, μην πάτε να τα πιέζετε απλά να τα δαγκώσετε. Αν ψάξετε στο blog, θα βρείτε αναρτήσεις για το πώς να φτιάξετε σπιτικό τυρί αγρότη, πώς να φτιάξετε σπιτικό τυρί χαλούμι και ακόμη και πώς να φτιάξετε σπιτικό τυρί τσένταρ. Στη σημερινή ανάρτηση, θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο παρασκευής σπιτικό τυρόπηγμα που τρίζει.

Είναι λίγο χάλια αλλά θα χρειαστείτε κάποια βασικά τυροκομικές δεξιότητες για να φτιάξουμε αυτά τα τυρόπηγμα. Γιατί; Διότι κατά βάση είναι α μαγειρεμένο φρέσκο ​​τυρί τύπου τσένταρ, που δεν συμπιέζεται ή παλαιώνεται. Για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μη ομογενοποιημένο γάλα. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μεσόφιλη καλλιέργεια είτε με βουτυρόγαλα είτε με κεφίρ γάλακτος. Αυτά τα τυρόπηγμα αποτελούν ένα καλό σνακ ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σαλάτες. Μπορούν επίσης να λιώσουν πάνω από πίτσα, πατάτες τσίλι καθώς και πουτίνι.

Σπιτικά τυρόπηγμα SqueakyΣπιτικά τυρόπηγμα Squeaky

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Ρίξτε το γάλα σας στο τηγάνι και αρχίστε να το θερμαίνετε στους 90 βαθμούς Φ. Η καλλιέργεια μπαίνει στη συνέχεια και στη συνέχεια ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα για την επόμενη μιάμιση ώρα ενώ διατηρείται η θερμοκρασία. Το χλωριούχο ασβέστιο και η πυτιά προστίθενται και αναμειγνύονται καλά. Μετά το λαφήνοντας το γάλα να καθίσει για 45 λεπτά σε αυτή τη θερμοκρασία, Συνήθως μπορώ να κόψω το τυρόπηγμα σε κύβους.

Δεν τελειώσαμε ακόμα. Για τα επόμενα 30 λεπτά το τυρόπηγμα μαγειρεύεται ενώ η θερμοκρασία αυξάνεται αργά στους 110 βαθμούς F. Χρειάζεται επιπλέον μισή ώρα για να τελειώσει το μαγείρεμα του τυροπήγματος. Στη συνέχεια, στραγγίστε το τυρόγαλο από το τυρόπηγμα και πιέστε το τυρί για τουλάχιστον 2 ώρες. Το τελικό στάδιο είναι το καλύτερο μέρος της όλης διαδικασίας, Περιλαμβάνει το σπάσιμο του τυροπήγματος με τα δάχτυλά σας και το καρύκευμα με το αλάτι.

Μπορείτε να πάρετε το πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Fermenting For Foodies blog, εδώ…

Διαβάστε περισσότερα  Ανθεκτικότητα Μεταλλικών Κτιρίων σε Σεισμικές Ζώνες

Σπιτικό Squeaky
Συνταγή για τυρόπηγμα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Φτιάχνοντας ΤΣΤΡΙΖΕΣ ΤΥΡΟΠΗΡΕΣ από την αρχή…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΤΥΡΟΠΟΡΕΣ…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να φτιάξετε τυρόπηγμα που τσιρίζει ακριβώς όπως το Beecher's…

———————- Διαφήμιση ———————-