έντυπο μητρώου υγείας αιγών

Έντυπο αρχείου υγείας αιγών (με δυνατότητα λήψης)

έντυπο μητρώου υγείας αιγών Ένα έντυπο μητρώου υγείας αιγών (πρότυπο) είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την παρακολούθηση της συνολικής υγείας των κατσικιών σας.

Έχουμε πάρα πολλές κατσίκες για να θυμάμαι αξιόπιστα πότε έχω κάνει κάθε εμβόλιο ή συμπλήρωμα ή πότε έχει φρεσκάρει κάθε κατσίκα, επομένως είναι σημαντικό να το τεκμηριώσω.

Διαπιστώνω ότι αν δεν καταγράψω αμέσως τα πάντα στο μητρώο υγείας κάθε κατσίκας, τότε ξεχνάω ακριβώς πότε έκανα πράγματα.

Τι πρέπει να καταγραφεί

Πράγματα όπως αριθμοί εγγραφής, λήψεις CD&T & BoSe (βλ CD/T & BoSe Injections Για Κατσίκες), οι ημερομηνίες δημιουργίας σκουληκιών, οι ημερομηνίες αναπαραγωγής, οι ημερομηνίες πλάκας, ο αριθμός των παιδιών, ο βλωμός χαλκού και ο ετήσιος έλεγχος ασθενειών είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να τεκμηριώνονται όλο το χρόνο.

Είναι επίσης καλή ιδέα να διατηρείτε αρχεία σχετικά με τη διατροφή, την παραγωγή γάλακτος και την απονομή βραβείων.

Έντυπο υγείας αιγών Bramblestone Farm

Η φόρμα που εμφανίζεται παρακάτω είναι αυτή που ανέπτυξα για να καταγράψω όλες τις βασικές πληροφορίες για την υγεία των αιγών στη φάρμα μας.

Χρησιμοποιώ αυτό το έντυπο για την τήρηση αρχείων υγείας για τις κατσίκες. Μπορεί να γίνει λήψη εδώ εάν ενδιαφέρεστε να το τροποποιήσετε για δική σας χρήση (είναι στο Microsoft Office Word).

Σε αυτό το παράδειγμα φόρμας, έχω εισαγάγει πληροφορίες για παράδειγμα, απλώς διαγράψτε το και τροποποιήστε το όπως θέλετε για τις δικές σας κατσίκες.

Έντυπο αρχείου υγείας αιγώνΈντυπο αρχείου υγείας αιγών

Έντυπο μητρώου υγείας αιγών Bramblestone Farm

Αυτό το έντυπο μητρώου υγείας αιγών φαίνεται να καλύπτει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζομαι. Αν έχετε άλλες προτάσεις ή ιδέες για καλύτερο σχέδιο, ενημερώστε με! Διαπιστώνουμε ότι η συνεχής ενημέρωση με τους ετήσιους εμβολιασμούς, τα συμπληρώματα υγείας, το bolusing και το σκουλήκι (όπως χρειάζεται) αποδίδει πραγματικά στην υγεία και την εμφάνιση των κατσικιών μας.

3*M Buttin'Heads Calligraphy *D

Το να κρατάς καλά αρχεία φαίνεται σαν κάτι τόσο ασήμαντο. Ωστόσο, γίνεται τόσο σημαντικό με την πάροδο του χρόνου. Αν τεμπελιάζω και δεν γράφω πράγματα, πάντα λυπάμαι αργότερα. Βρίσκω τον εαυτό μου να ξοδεύει περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω πότε έκανα πράγματα σε αντίθεση με το να το ηχογραφώ από την αρχή!

*B Bramblestone CQ Sandstone

Έντυπο αρχείου υγείας αιγών

Διαβάστε περισσότερα  Πώς να εκπαιδεύσετε έναν κυνηγετικό σκύλο για ανάκτηση