Επέκταση κοινής χρήσης υπερσυνδέσμων σε Ιστορίες για όλους – SMM – Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

1
Επέκταση κοινής χρήσης υπερσυνδέσμων σε Ιστορίες για όλους – SMM – Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Σήμερα, επεκτείνουμε τη δυνατότητα να συμπεριλάβουμε συνδέσμους ιστού στις Ιστορίες σε όλους τους λογαριασμούς. Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εταιρείες, οι δημιουργοί και επίσης οι υπεύθυνοι για την αλλαγή έχουν δείξει πώς η κοινή χρήση πηγών και λεπτομερειών μπορεί να επηρεάσει τους τομείς τους. Από τη διευθέτηση καθώς και την εκπαίδευση γύρω από την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και επίσης την ψυχολογική υγεία μέχρι την επίδειξη ολοκαίνουργιου προϊόντος που πηγαίνει στους καταναλωτές, η κοινή χρήση συνδέσμων ιστού είναι πρακτική με πολλά μέσα – επομένως αυτή τη στιγμή παρέχουμε πρόσβαση σε όλους.

Ισότητα, Έκφραση και Ενεργοποίηση
Όταν παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τους συνδέσμους Ιστορίες, η δυνατότητα περιοριζόταν σε επαληθευμένους λογαριασμούς ή σε αυτούς με ιδιαίτερη ποικιλία θαυμαστών. Ακούσαμε από την υπόλοιπη περιοχή μας ότι σκοπεύουν επιπλέον να μοιραστούν πράγματα που έχουν σημασία με την οικογένεια και τους φίλους τους. Ό,τι κι αν ασχολείστε, από την προετοιμασία φαγητού μέχρι τον εθελοντισμό ή τα ψώνια, έχετε πλέον έναν χώρο να μοιραστείτε στις Ιστορίες – ανεξάρτητα από το μέγεθος του λογαριασμού σας.

Παραμένουμε να παρακινούμαστε από τους δημιουργούς της αλλαγής στην πλατφόρμα μας και από εκείνους που επιθυμούν να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό τους απευθείας σε βιοπορισμό μοιράζοντας συνδέσμους. Πρόσφατα εισαγάγαμε νέους τρόπους για τους σχεδιαστές καθώς και τους οργανισμούς να προσεγγίζουν ακόμη περισσότερους οπαδούς, να εμπλέκουν τη γειτονιά τους και επίσης να επεκτείνουν την απήχησή τους, και στοχεύουμε να τους υποστηρίξουμε επιπλέον με πρόσβαση σε συνδέσμους ιστού.

Πώς να προσθέσετε υπερσυνδέσμους στις ιστορίες σας
Χρησιμοποιήστε την ετικέτα αυτοκόλλητου συνδέσμου για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο ιστού στην ιστορία σας στο Instagram. Όταν τα άτομα πατήσουν το αυτοκόλλητο, θα επαναδρομολογηθούν.

Για να συμπεριλάβετε ένα αυτοκόλλητο συνδέσμου Ιστού:

Καταγράψτε ή ανεβάστε περιεχόμενο στην ιστορία σας
Επιλέξτε τη συσκευή ετικέτας αυτοκόλλητου από την επάνω γραμμή πλοήγησης
Πατήστε το αυτοκόλλητο “Σύνδεσμος Ιστού” για να συμπεριλάβετε τον σύνδεσμο που θέλετε και επίσης πατήστε “Τέλος”.
Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο στην ιστορία σας – όπως τα διάφορα άλλα αυτοκόλλητά μας – και επίσης πατήστε στην ετικέτα του αυτοκόλλητου για να δείτε χρωματικές παραλλαγές.
Επιπλέον, εργαζόμαστε σε μεθόδους για να προσαρμόσουμε την ετικέτα του αυτοκόλλητου, ώστε να είναι σαφές τι θα δει ένα άτομο όταν αγγίξει τον σύνδεσμό σας.

Διατήρηση του Instagram Safe.
Ως μέρος των συνεχιζόμενων πρωτοβουλιών μας για τον περιορισμό του επικίνδυνου περιεχομένου ιστού στο Instagram, οι ολοκαίνουργιοι λογαριασμοί καθώς και οι λογαριασμοί που μοιράζονται επανειλημμένα πράγματα όπως ρητορική μίσους καθώς και ψευδείς πληροφορίες ή άλλο περιεχόμενο που παραβαίνει τα Πρότυπα Περιοχής μας δεν θα έχουν πρόσβαση στα Ετικέτα αυτοκόλλητου συνδέσμου Ιστού. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους κανονισμούς μας, μπορείτε να επισκεφτείτε τις Οδηγίες κοινότητας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού σας, καθώς και πώς να κάνετε μια γοητεία εάν πιστεύετε ότι έχουμε ξεφύγει (κάτι που συμβαίνει), μπορείτε να ανατρέξετε στο ιστολόγιό μας για να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει με τον λογαριασμό σας.

Bir cevap yazın