Είστε πολύ απασχολημένοι για τα social media;

5
Είστε πολύ απασχολημένοι για τα social media;

Είστε πολύ απασχολημένοι για τα social media;

Πρόσφατα κάναμε μια δημοσκόπηση και ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι κτηματομεσίτες όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι “Δεν έχω αρκετό χρόνο”

Hot take: Έχετε αρκετό χρόνο – απλώς δεν τον βάζετε προτεραιότητες ή χρησιμοποιείτε έξυπνα συστήματα.

Σίγουρα, ανάμεσα σε συναντήσεις πελατών, γραφειοκρατία και ανοιχτά σπίτια, το να αφιερώνετε χρόνο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φαίνεται σαν ένα όνειρο. Αλλά εδώ είναι η αλήθεια: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μια επιλογή, είναι μια αναγκαιότητα για τις επιχειρήσεις σήμερα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέεστε με πιθανούς πελάτες, καθιερώνετε την επωνυμία σας και παραμένετε σχετικοί σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.

Λοιπόν, πώς βρίσκετε τον χρόνο; Επαναθέστε προτεραιότητες και χτίστε τα συστήματά σας. Ας αρχίσουμε:

Προσδιορίστε τους Πυλώνες Περιεχομένου σας

Αντί να δημοσιεύετε τυχαία θέματα ακίνητης περιουσίας, σκεφτείτε τον ιδανικό πελάτη σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε 3-5 πυλώνες περιεχομένου (θέματα) που θα τους έβρισκε χρήσιμους, διασκεδαστικούς ή σχετικούς. Ας υποθέσουμε ότι οι ιδανικοί σας πελάτες είναι οι πρώτοι αγοραστές σπιτιού και οι νεαρές οικογένειες.

Ποια θέματα μπορεί να θεωρήσουν πολύτιμα αυτές οι ομάδες; Τοπικές γνώσεις, πληροφορίες αγοραστών, συμβουλές ιδιοκτητών σπιτιού.

Αντιστοιχίστε αυτούς τους πυλώνες περιεχομένου σε μια ημέρα της εβδομάδας, ώστε να γνωρίζετε πάντα τι είδους ανάρτηση εμφανίζεται κάθε μέρα. Δευτέρα = Τοπική Γνώση. Τετάρτη = Πληροφορίες αγοραστή. Παρασκευή = Συμβουλές για ιδιοκτήτη σπιτιού

Χρησιμοποιήστε κάθε πυλώνα περιεχομένου για να προσδιορίσετε τα μεμονωμένα θέματα ανάρτησής σας. Σκεφτείτε επαγγελματικές και προσωπικές ιστορίες, συστάσεις, βιωμένες εμπειρίες, διδάγματα, παρασκήνια, εκπαιδευτικούς πόρους που συνδέονται με κάθε πυλώνα περιεχομένου.

Δημιουργία Μαζικού Περιεχομένου

Αντί να ξοδεύετε σύντομες εκρήξεις χρόνου κάθε μέρα αναρωτιέστε τι περιεχόμενο να μοιραστείτε, μπλοκάρετε μερικές ώρες μία ή δύο φορές το μήνα για να δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας σε παρτίδες. Αυτό περιλαμβάνει καταιγισμό ιδεών, κινηματογράφηση, δημιουργία περιγραμμάτων, μοντάζ και προγραμματισμό. Αντιμετωπίστε το όπως κάθε άλλη σημαντική συνάντηση και φροντίστε να μην προγραμματίσετε τίποτα άλλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η δημιουργία αποκλειστικού χρόνου εστίασης θα σας εξοικονομήσει ώρες μακροπρόθεσμα.

Συμβουλή: Βάλτε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία σε ένα δυσπρόσιτο μέρος και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της απρόσκοπτης εστίασης.

Ας συλλάβουμε μερικές ιδέες με βάση τους πυλώνες περιεχομένου που καθορίσαμε παραπάνω.

Ιδέες ανάρτησης τοπικής γνώσης:

 • 3 εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά για να δοκιμάσετε
 • Μονοπάτια της φύσης που πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το φθινόπωρο
 • Πού να δείτε ποδοσφαιρικούς αγώνες αυτή τη σεζόν

Πληροφορίες αγοραστή Ιδέες ανάρτησης:

 • 3 ελάχιστα γνωστά δάνεια διαθέσιμα για πρώτους αγοραστές
 • Τι αναζητούν οι περισσότερες νέες οικογένειες σε ένα νέο σπίτι
 • Γειτονιές με υπέροχες παιδικές χαρές
 • Εύρεση σπιτιού σε αγορά χαμηλού αποθέματος
 • Ιδιοκτήτης σπιτιού μέχρι τα Χριστούγεννα – πώς θα ετοιμαζόμουν να αγοράσω αυτό το φθινόπωρο

Συμβουλές για ιδιοκτήτη σπιτιού:

 • 4 φθινοπωρινές τάσεις σχεδιασμού
 • Διοργάνωση μιας ημέρας εργασίας χωρίς άγχος (ή οποιασδήποτε αργίας)
 • Φθινοπωρινές Επιλογές Amazon
 • 5 απαραίτητα υπνοδωμάτια επισκεπτών

Χρησιμοποιήστε έναν χρονοπρογραμματιστή μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ας είμαστε ειλικρινείς, είστε πολύ απασχολημένος για μη αυτόματη ανάρτηση περιεχομένου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις σας νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα στον αποκλεισμένο χρόνο δημιουργίας περιεχομένου και να αφήσετε το λογισμικό να δημοσιεύει αυτόματα για εσάς.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε έναν προγραμματιστή όπως Later, Meta ή Planoly

Μετατρέψτε τις καθημερινές σας εργασίες σε περιεχόμενο

Δεν χρειάζεται να διαχωρίσετε τη δουλειά σας από το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στην πραγματικότητα, το κοινό σας θέλει να σας δει εν δράσει! Ηχογραφήστε τον εαυτό σας ενώ γράφετε προσφορές για ένα μελλοντικό κύλινδρο, πάρτε το κοινό σας σε εκπομπές μέσω ιστοριών Instagram ή μοιραστείτε τη διαδικασία δημιουργίας ενός σπιτιού. Η μετατροπή αυτού που ήδη κάνετε σε περιεχόμενο όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά προσθέτει επίσης αυθεντικότητα και δημιουργεί εμπιστοσύνη με το κοινό σας.

Συμβουλή: Δημιουργήστε φακέλους στο τηλέφωνό σας με βίντεο και φωτογραφίες b-roll. (Βίντεο B-roll σημαίνει οποιοδήποτε βίντεο από τα παρασκήνια σας ή του περιβάλλοντός σας καθώς προχωράτε τη μέρα σας). Αυτό θα μπορούσε να είναι μια γρήγορη λήψη της κάμερας ενώ περιμένετε για καφέ, ένα βίντεο με timelapse όπου εργάζεστε στον υπολογιστή σας ή ένα βίντεο έξω από το παράθυρο καθώς οδηγείτε σε μια χαριτωμένη γειτονιά.

Ένα τρίποδο είναι ο νέος καλύτερος φίλος σας. Πάρτε ένα από το Amazon κάτω από $20.

Εξωτερική ανάθεση με C&C

Γνωρίζουμε ότι η ακίνητη περιουσία μπορεί να μοιάζει περισσότερο παρά μια πλήρης απασχόληση. Τα πρότυπα και τα εργαλεία μας αφαιρούν τις εικασίες από τη δημιουργία περιεχομένου και σας δίνουν την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να παραμείνετε συνεπείς και ορατοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Λοιπόν, είστε πολύ απασχολημένοι για τα social media;

Θυμηθείτε, δεν είναι να είσαι ο πιο πολυσύχναστος. είναι να δουλεύεις πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά. Δώστε προτεραιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επιχειρηματική στρατηγική σας, χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία και στρατηγικές και θα δείτε πόσο εύκολο μπορεί να είναι να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο που να στρέφεται σε δυνητικούς πελάτες και να σας τοποθετεί ως κορυφαίο εμπειρογνώμονα στα ακίνητα.

Bir cevap yazın