Αποκτήστε το Scoop on Shoppsie, τη νέα επέκταση προγράμματος περιήγησης κουπονιών για το Chrome

1
Αποκτήστε το Scoop on Shoppsie, τη νέα επέκταση προγράμματος περιήγησης κουπονιών για το Chrome
Εικόνα ευγενική προσφορά του Shoppsie

Ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα όταν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου; Μην κοιτάξετε περισσότερο από Shoppsieη νέα επέκταση προγράμματος περιήγησης κουπονιού για το Chrome.

Το Shoppsie σάς ειδοποιεί για τα πιο πρόσφατα διαδικτυακά κουπόνια και προσφορές και κερδίζετε ανταμοιβές ενώ ψωνίζετε από τα καταστήματα που αγαπάτε. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές επεκτάσεις κουπονιών εκεί έξω. Για παράδειγμα, ορισμένοι προσφέρουν κουπόνια και ακόμη και επιστροφή μετρητών. Αλλά μόνο το Shoppsie προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε ολόκληρη την επιλέξιμη αγορά σας κάθε φορά που ψωνίζετε! Μιλάμε για win-win!

Πώς λειτουργεί το Shoppsie;

Για όσους ενδιαφέρονται να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ολόκληρη την κατάλληλη αγορά σας κάθε φορά που ψωνίζετε, θα θέλετε αυτήν την επέκταση. Το να ξεκινήσετε με το Shoppsie είναι εύκολο και απαιτεί μόνο μερικά βήματα. Παρακαλώ ακολουθήστε παρακάτω.

1. Πραγματοποιήστε λήψη της επέκτασης Shoppsie από το κατάστημα Chrome και καρφιτσώστε την στη γραμμή αγαπημένων σας.

2. Εγγραφείτε στον λογαριασμό σας στο Shoppsie και εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης. Ο κωδικός ενεργοποίησης διασφαλίζει ότι ο χρήστης λαμβάνει πίστωση για κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω της επέκτασης και ότι εισάγεται για να κερδίσει.

3. Ψωνίστε online στον αγαπημένο σας ιστότοπο όπως θα κάνατε συνήθως. Εάν υπάρχουν διαθέσιμα κουπόνια ή προσφορές από το κατάστημα, το εικονίδιο Shoppsie θα ανάψει, ειδοποιώντας σας.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και μετακινηθείτε στις διαθέσιμες προσφορές και επιλέξτε αυτή που έχει μεγαλύτερη αξία για την αγορά σας. Μερικές φορές η “Δωρεάν αποστολή” είναι πιο σημαντική από μια ποσοστιαία έκπτωση.

5. Αυτό είναι! Τσεκάρετε ως συνήθως και κάθε φορά που κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας την επέκταση, μπαίνετε σε ένα prize pool με την ευκαιρία να κερδίσετε την αγορά σας.

6. Μπορείτε να δείτε τις αγορές σας και την κατάσταση των κερδών σας στον λογαριασμό σας στο Shoppsie.

7. Όσο περισσότερο ψωνίζετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε!

Εικόνα ευγενική προσφορά του Shoppsie

Τελικές σκέψεις

Εκτιμώ πώς το Shoppsie σάς επιτρέπει να επιλέξετε το κουπόνι που σας ταιριάζει καλύτερα. (Δεν εφαρμόζουν αυτόματα κουπόνια). Άλλες επεκτάσεις ενδέχεται να παρακολουθούν και να πωλούν τα δεδομένα σας, αλλά όταν χρησιμοποιείτε την επέκταση κουπονιού Shoppsie, τα δεδομένα σας είναι ιδιωτικά και δεν θα τα πουλήσουν σε κανέναν.

Λατρεύω τη διασκέδαση του prize pool. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια κατάλληλη αγορά μέσω της επέκτασης Shoppsie chrome, η παραγγελία σας τοποθετείται σε ένα έπαθλο. Οι νικητές επιλέγονται συχνά. Όσο περισσότερο ψωνίζετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.

Είναι επίσης ένα πλεονέκτημα ότι οι δημιουργοί του Shoppsie βρίσκονται στον χώρο των κουπονιών για περισσότερα από 20 χρόνια και ήθελαν να αναπτύξουν ένα εργαλείο για να ανταμείβουν τους πελάτες για καθημερινές αγορές προσφέροντας τα τελευταία κουπόνια.

Αυτή η ανάρτηση είναι σε συνεργασία με την Intellifluence. Μάρκες μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και οι Influencers μπορούν να μάθουν περισσότερα για ευφυΐα εδώ.

Bir cevap yazın