Ακριβώς πώς ο νέος επανασχεδιασμός του Instagram οδηγεί σε βίντεο σύντομης μορφής και αγορές εντός εφαρμογής – SMM – Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

4
Ακριβώς πώς ο νέος επανασχεδιασμός του Instagram οδηγεί σε βίντεο σύντομης μορφής και αγορές εντός εφαρμογής – SMM – Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Παρέχοντας στους κυλίνδρους και στην καρτέλα «Κατάστημα» ένα ολοκαίνουργιο σπίτι στην κύρια οθόνη, το σύστημα ελπίζει να διατηρήσει το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης κίνητρα γύρω από ένα βίντεο κλιπ σύντομης μορφής.

Το Instagram παρουσίασε το Reels τον Αύγουστο μετά από ένα χρόνο προβολής, και αυτή τη στιγμή το σύστημα λυγίζει όσον αφορά τη διαχείρισή του στον χώρο αγορών, καθώς και ειδικότερα αναλαμβάνοντας ειδικούς όπως το TikTok, μέσω ορισμένων ζωντανών αλλαγών που του παρέχουν άμεση έκθεση στο κύριο οθόνη.

Ακριβώς εδώ είναι μια ματιά σε μερικές από τις ενημερώσεις που μπορούν να προβλέπουν οι επωνυμίες και επίσης οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ στις ροές δεδομένων τους και πώς να στηρίζονται σωστά σε αυτές ως μέθοδος σύνδεσης με το κοινό τους.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ
Στον νέο επανασχεδιασμό, ο διακόπτης Compose και επίσης η καρτέλα Task μετακινούνται και είναι επίσης διαθέσιμα προς το παρόν στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του σπιτιού, ενώ ο κεντρικός μεσαίος διακόπτης ανήκει αυτήν τη στιγμή, νομίζατε, στο εικονίδιο Reels. Προηγουμένως, τα βίντεο Reel αναμειγνύονταν με διάφορες άλλες μεταφορτώσεις εικόνων και βίντεο που βρίσκονταν στη σελίδα Εξερεύνηση ή στη ροή σας, εάν κάποιος μοιραζόταν ένα. Αυτό έκανε την πλατφόρμα να δοκιμάζει ολοκαίνουργια σχέδια τους τελευταίους μήνες, καθώς οι πολύ πρώτοι χρήστες ονόμασαν το υλικό δύσκολο να εντοπιστεί. Τώρα, ο διακόπτης Reels σάς μεταφέρει σε μια ειδική ιστοσελίδα με επιμελημένο περιεχόμενο ιστού που οργανώνεται από άτομα με τα οποία συμμορφώνεστε και τα προηγούμενα μοτίβα αφοσίωσης και τα ενδιαφέροντά σας.

Όσο για το αν μπορούμε να περιμένουμε να εμφανιστούν γρήγορα διαφημίσεις στο Reels, η γρήγορη απάντηση είναι φυσικά. Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri συνεργάστηκε σε μια δήλωση στο CNBC, «Νομίζω ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη διάταξη της διαφήμισης παραμυθιού [for Reels] δεδομένου ότι συμπίπτει καθηλωτική εμπειρία, για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι πολύτιμη, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε τους διαφημιστές να αναπτύξουν μια σειρά νέων καινοτόμων. Αυτό μπορεί να ανοίξει το δρόμο για επιπλέον προσκεκλημένες δυνατότητες διαφήμισης για επωνυμίες, ειδικά μεταξύ πιο νεανικών δημογραφικών ομάδων που λαχταρούν εμπειρίες από το περιεχόμενο που τους παρέχεται.

Εάν το 2020 έχει πραγματικά δώσει έμφαση σε οποιοδήποτε είδος λειτουργικής μάθησης, το σημαντικότερο στην τσέπη είναι ότι οι καταναλωτές θέλουν να ασχοληθούν με τους τομείς με τους οποίους αλληλεπιδρούν αυτήν τη στιγμή. Αυτό είναι που μετατρέπεται σωστά σε επιτυχημένη, αυθεντική δράση καθώς και σε δέσμευση που απαιτείται για να αυξηθεί η ακαταστασία.

τροφοδοτώντας την έμπνευση, τις επιχειρήσεις ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις που αποτελούνται από εκείνες των αναλυτών της IBM, ο COVID-19 έχει επιταχύνει την αλλαγή στο ηλεκτρονικό εμπόριο τουλάχιστον κατά πέντε χρόνια. Το Instagram ήταν πρακτικά διαθέσιμο για αγορές, δεδομένου ότι το 2018, ωστόσο, για να παραμείνει ενήμερο για την τρέχουσα εξέλιξη των αγορών καθώς και για τα μοτίβα των συνηθειών των πελατών, το σύστημα δεν έχασε χρόνο κάνοντας ακραίες ενέργειες για να περιστραφεί όπως ήταν απαραίτητο.

Νωρίτερα αυτή τη θερινή σεζόν, το Instagram άρχισε να ελέγχει την καρτέλα Shop στη θέση της καρτέλας Δραστηριότητα τον Ιούλιο, δρομολογώντας τους πελάτες σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Instagram Store. Εδώ, είχαν τη δυνατότητα να φιλτράρουν κατά μάρκες με τις οποίες συμμορφώνονταν στο Instagram ή κατά ταξινόμηση προϊόντων. Πιο πρόσφατα, η πλατφόρμα εμφανίζει αυτήν την καρτέλα πολύ πιο ξεκάθαρα όταν βλέπει μια αύξηση στα νεότερα δημογραφικά στοιχεία που αναζητούν παράγοντες επιρροής για έμπνευση.

… Έχουμε δει πραγματικά μια έκρηξη με άλλα λόγια, διασκεδαστικά βίντεο κλιπ στο Instagram. Έχουμε δει επίσης μια απίστευτη ποσότητα αγορών μέσω Διαδικτύου, με έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων που πραγματοποιούν αγορές μέσω Διαδικτύου και επίσης νέους που αναζητούν στους αγαπημένους τους δημιουργούς συστάσεις για το τι να αγοράσουν», δήλωσε ο επικεφαλής του Instagram Mosseri στην επίσημη δήλωση.

Συγκεκριμένα, με την ώθηση οι πελάτες μπορούν πολύ πιο γρήγορα να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες προτάσεις, βίντεο με δυνατότητα αγοράς και ολοκαίνουργιες συλλογές προϊόντων, καθώς και να περιηγούνται στις επιλογές των συντακτών που επιμελείται το δίκτυο @shop.

ΕΥΡΕΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΟΥΣ
Ο πρωταρχικός στόχος με την αναθεώρηση του σχεδιασμού, όπως συζητήθηκε από τον Διευθυντή Παρακολούθησης Προϊόντων, Robby Stein, είναι μια αυξημένη συλλογή αντικειμένων που στηρίζεται στην απλότητα καθώς και στην απρόσκοπτη λειτουργία. Με άλλα λόγια, υπάρχει μια σαφής και επίσης καθορισμένη περιοχή για τη δημοσίευση του δικού σας περιεχομένου, μια συγκεκριμένη περιοχή όπου θέλετε να είστε ευχαριστημένοι και ένας ξεχωριστός κόμβος για την πραγματοποίηση αγορών.

Στις ειδήσεις, ο Mosseri επανέλαβε επίσης ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος του συστήματος δεν είναι η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται, αλλά ότι παραμένει στάσιμο καθώς και αναπόφευκτα είναι περιττό. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο όταν λαμβάνεται υπόψη ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν και απολαμβάνουν την κοινωνία έχει ριζικά μεταμορφωθεί και τι υποδηλώνει αυτό για τους διαδικτυακούς μάρκετινγκ. Η ευελιξία είναι αναπόφευκτη και επίσης μια ανάγκη για την προώθηση μακροχρόνιων συνεργασιών. Το μυστικό, ωστόσο, είναι να το κάνεις ενεργά και επίσης με μια προδιάθεση για βασικές, απλές δραστηριότητες που οδηγούνται από αυθεντικές ψηφιακές εμπειρίες.

Bir cevap yazın